22-jarige vrouw heeft andere vrouw zwaar mishandeld – politie Suriname

vrouw Paramaribo

22-jaar en dan al zo vijandig?

De politie heeft een jongedame uit Paramaribo opgesloten. De verkeerscrimineel heeft samen met 2 vriendinnen een dame in Paramaribo zwaar mishandeld. Ze hebben de dame klemgereden en neergestoken, daarna sloegen ze op de vlucht.

[quads id=1]

Pech voor haar: De gezochte agressieveling werd afgelopen week opgepakt door de politie omdat ze de lockdown regels heeft overtreden. Good job KPS! Lees het officiële politiebericht voor meer informatie. Tip: Blijf thuis tijdens de lockdown uren! Tip 2: Gedraag je in het verkeer, doe niet stoer.

[quads id=1]

Politie Suriname schreef het volgende:

RBTP houdt verdachte van zware mishandeling tijdens lockdown aan. Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) heeft op maandag 23 november de 22-jarige jonge dame D.P. als lockdown overtreder overgebracht naar de Politieacademie aan de Commewijnestraat.

3 vrouwen

Toen D.P. was overgebracht naar de Politieacademie viel het de politie op dat deze jonge vrouw door de politie van Flora werd gezocht. Zij werd gelijk overgebracht naar het betreffend politiebureau. D.P. wordt ervan verdacht in gezelschap van twee andere vrouwspersonen, de 33-jarige J.R. op vrijdag 23 oktober aan de Floralaan te hebben mishandeld.

[quads id=1]

In het verkeer te Paramaribo

Het slachtoffer liep hierbij een steekverwonding op en moest medisch worden behandeld. Volgens verklaring van het slachtoffer was zij op 23 oktober op weg naar huis en reed in haar auto over de Floralaan. Plotseling werd zij klemgereden door een andere personenauto met drie vrouwen als inzittenden. Het drietal verweet J.R. ervan een verkeerde inhaalmanoeuvre te hebben gemaakt aan de Koningstraat en hun voertuig bijna heeft aangereden.

[quads id=1]

Steekverwonding

J.R. wilde haar weg verder vervolgen, maar werd door de drie vrouwen aangevallen en mishandeld. Het trio dat gewapend was met twee scherpe voorwerpen brachten haar een steekverwonding toe. Bij aankomst van de politie van het bureau Flora werd het drietal niet aangetroffen. Op de locatie van het steekincident werd er door de politie een scherp voorwerp aangetroffen en in beslag genomen. Volgens verklaring van de aangeefster is alleen de 22-jarige D.P. bij haar bekend. De twee andere dames kent ze niet.

Opgesloten

Bij de voorgeleiding heeft D.P. bekend het strafbare feit te hebben gepleegd en dat de twee dames die in haar gezelschap vertoefden niets te maken hebben met de zaak. Na overleg met het Openbaar Ministerie is D.P. in verzekering gesteld. Aan de opsporing en aanhouding van de twee andere dames wordt gewerkt.

[quads id=1]