Mijn vrouw had een ander in Paramaribo. Kan ze nog wel op vakantie? Anoniem Nederland

vakantie Nederland KLM

Wat doe je als je zoveel van je vrouw houdt en haar niet kwijt wil. Je kan onmogelijk je vrouw vastbinden!

We hebben een brief binnengekregen van een man uit Nederland. Een man met enorm veel liefdes verdriet. Hij houdt zoveel van zijn vreemdgaande vrouw dat hij haar heeft vergeven. Ze ging namelijk naar bed met een collega in Paramaribo. Ze is daar regelmatig voor haar werk / vakantie.

Zijn vrouw gaat in december weer op vakantie naar Paramaribo. Wat nu? Hij doet er alles aan om zijn huwelijk te redden. Hij wil haar niet kwijt, maar kan hij haar verbieden om naar Suriname te gaan? Lees zijn verhaal en geef hem wat advies. Is dit liefde of heeft hij een obsessie voor zijn vrouw gekregen? Of is het Karma?

Marvin uit Nederland

Hallo FamilieNieuws. Ik hoop serieus dat jullie mij kunnen helpen. Mijn leven is een puinhoop.  Mijn naam is Marvin. Ik ben getrouwd met Loraine. Ons huwelijk staat op instorten. Maar ik wil er alles aan doen om mijn huwelijk te redden. Hopelijk kunnen jullie mij advies geven. Vooral de vrouwen vraag ik om hulp.

Om te beginnen moet ik zeggen dat mijn vrouw voor haar werk regelmatig in Suriname is. We wonen in Nederland. Ze werkt in de reiswereld. Ze vliegt om de 3 maanden naar Paramaribo. Daar plakt ze altijd een week vakantie aan vast. ‘Om te genieten’. Nu ben ik erachter gekomen dat ze naar bed gaat met een collega die in Suriname is gestationeerd. Al jaren. Wat nu. Ik wil haar niet kwijt. Die collega is ook getrouwd en ik sta zelfs op het punt om zijn vrouw te informeren. Maar ik weet niet zo goed hoe ik dit moet aanpakken. Ik wil Loraine namelijk niet boos maken

Mijn ex

Ja, ik zal eerlijk toegeven dat ik mijn vrouw heb ontmoet toen ik nog getrouwd was met mijn ex. Ik ben een half jaar vreemdgegaan met Loraine. Mijn vrouw had me vergeven, maar mijn liefde voor Loraine was zo sterk: Ik heb mijn vrouw voor haar verlaten. Het was een hel want mijn ex heeft me kapot gemaakt. De kinderen die we samen hebben mag ik ook niet meer zien. Dat is pijnlijk.

Al mijn energie en liefde stop ik nu in Loraine. We zijn ongeveer een jaartje getrouwd. En we zijn al een paar jaar bij elkaar. Ik wil graag kinderen. Zij nog niet. Ze is 31 jaar. Succesvol en een workaholic. Geeft niet, ik heb alles voor haar over. Ik kan wachten.

Collega in Suriname

Loraine heeft me verteld dat ze flirt met een collega in Suriname. Ik betrapte haar een keer in haar telefoon. Ze moest lachen en zei me dat ik niet zo jaloers moest doen. Die collega was getrouwd en hij was zo ver. Ze heeft me toen niet gezegd dat ze al een tijd met hem het bed deelt. Dat heeft ze me een paar maanden geleden pas verteld. Na een ruzie die we in bed hadden. Ze vond me niet spannend meer. Daarom ging ze vreemd

Ze kreeg kriebels en vlinders van die gast, maar ze houdt van mij. Dat zei ze. Ze miste die kriebels en die spanning.  Ik was zo teleurgesteld in haar. Ik ben een vent, ik ben diezelfde avond nog met een goede vriendin van me naar bed geweest om af te blazen. Ik heb gedronken en ben een paar dagen bij haar blijven pitten. Dat was mijn wraak

Ik ben jaloers

Toen ik thuiskwam heb ik het Loraine ook verteld. Ze heeft me meteen vergeven. Ze was bereid te werken aan haar gedrag en ze zou die Elroy niet meer benaderen voor privé zaken. We hebben afgesproken dat we het samen zouden proberen. Sinds die dag ben ik een soort van geobsedeerd door mijn vrouw. Ik snuffel door haar telefoon en computer. Ik ga door al haar foto’s en check haar Facebook en insta. Ik ben de hele dag alleen met Loraine bezig. Ik werk thuis, maar ben helemaal niet gefocused. Al maanden niet.  Loraine is gewoon aan het werk. Ze doet haar ding. Ik weet dat ze nog contact heeft met die Elroy. Ik kan al hun gesprekken volgen. En de gesprekken zijn voor mijn gevoel, nog steeds veel te intiem.

In de slaapkamer

vakantie Suriname Nederland test
Heeft u een PCR test nodig voor uw reis naar Suriname?

Ik heb niets tegen haar gezegd, het laatste dat ik wil is ruzie. Maar ik voel me wel een sufferd. Mijn vrouw neemt een loopje met me. Maar ik wil niet dat ze boos wordt en me verlaat. Daarvoor heb ik gewoon teveel in haar geïnvesteerd. Ik heb ook teveel verloren om bij haar te zijn. Ik probeer alles om haar tevreden te houden, ik stel zelfs voor om in de slaapkamer extra mijn best te doen. Alleen zodat ze die behoefte niet heeft om het buiten te gaan zoeken. Het probleem nu is dat ik heel erg jaloers ben. Ik ben echt geobsedeerd. Het liefst zou ik haar willen vastbinden.

Met moeder op vakantie naar Paramaribo

vakantie Nederland KLM
Picture by Jerry Syder for Metro.co.uk

Ze heeft gezegd dat ze graag bij mij wil zijn, maar haar gedrag lijkt er niet op. Ze werkt laat, ze is constant op haar telefoon als ze thuis is en ze wil geen leuke dingen doen. Er valt niet veel te doen door die corona maar Loraine is echt veranderd. De gedachte dat ze misschien met een ander is, maakt me elke dag jaloerser.

Hallo mensen, ik wil graag mijn huwelijk redden. Denken jullie dat het mogelijk is of ben ik mijn vrouw toch kwijt. In december gaat ze naar Suriname met haar moeder. Op vakantie naar Paramaribo. Ik ben niet uitgenodigd. Ik blijf in Nederland werken. Ik ben bang dat ze die Elroy weer gaat ontmoeten. Wat kan ik doen? Ik ben mezelf helemaal gek aan het maken. Soms denk ik dat mijn ex-vrouw me heeft behekst. Ze zal wel blij zijn dat mijn huwelijk met Loraine zo slecht is. Ze zei al dat karma me zou achtervolgen.

Aan de mannen vraag ik het volgende. Zouden jullie je vrouw nog alleen op vakantie laten gaan? Ik kan haar toch niet dwingen om thuis te blijven? Of heb ik dat recht wel. Welke vrouw zal dat accepteren?

Ik lees graag jullie reactie op mijn bericht

P.S. Wil je ook advies over je privéleven? Stuur ons jouw anonieme verhaal en we publiceren het gratis voor je! Je mag het ook appen naar +31685421200

** U kunt hieronder reageren op dit anonieme verhaal!
Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. 

25 thoughts on “Mijn vrouw had een ander in Paramaribo. Kan ze nog wel op vakantie? Anoniem Nederland

 1. Ze houdt van jou, dat heeft ze al aan jou bevestigd. The girl needs Some fun, dit is een fase. Blijf bij je vrouw en luister niet naar die zogenaamd heilige mensen met hun goed bedoelde adviezen. Geef aan dat je ook mee wilt naar Su en ga mee zonder haar te stalken heel de tijd.

 2. Ik denk dat je de vrouw van Elroy op de hoogte moet stellen.laat ze het zelf effe onderzoeken. Dan kom ze erachter dan weet ze dat je niet zomaar wat heb verzonnen.want die Elroy geniet gewoon van jou vrouw. Hij heeft geen toekomst voor haar.en je mag mee naar su want jullie zijn getrouwd.ze is je vrouw.omdat je van haar houdt lijdt je eronder.iedereen maakt fouten.je voelt je lekker bij haar.en je mag jaloers zijn. Dat is mijn advies.je mag kruipen voor haar geen probleem.man vecht voor je vrouw.als er wat met haar gebeurt en ze haar id kaart vinden gaan ze jou bellen want ze draagt jou naam.men gaat zeggen is de vrouw van meneer b. Niet de vrouw van Elroy.laat Lorain ophouden hoor.wat je hebt heb je.wat je gaat vinden weet alleen Joost. Alstublieft hoor.

 3. Je hebt je ex zoveel pijn gedaan. Nu voel je zelf wat het is
  Deze vrouw wat je nu hebt zal nooit van jou zijn. Ze is een viezerik. Ze gaat vreemd en dan vertel ze het aan jou. Je bent gewoon een steunpilaar voor haar. Ze gaat dit blijven doen. Nooit meer te vertrouwen. Is gewoon wasting time met zo een hoertje. En jij gaat dan ook met een ander het bed delen. Dit is gewoon hondeleven. Alleen maar ziektes overbrengen aan elkaar. Ik weet niet wat ze zo heeft dat andere vrouwen niet hebben. Ga een andere vrouw zoeken mang. Het moment dat een vrouw je zegt jw bent niet goed in bed mag je oprotten.

 4. Dit is het loon van de zonde. Je hebt uitgelopen voor je ex- vrouw. Je hebt haar pijn gedaan om Lorain. Nu verdien je hetzelfde wat je jouw ex-vrouw hebt aangedaan. Boontje komt om zijn loontje. Tot slot van rekening. Je ex heeft jou niet behekst. Dit is jouw eigen zonde ( jouw onrechtvaardige daden). Wat je hebt gezaaid, zal je oogsten en je zult het zelf moeten opeten.

 5. Ze is lang niet meer vn jou hor. Ze heeft al heel veel gevoelens vr Elroy. Ga gewoon verder met je leven . Ze verdiend jou niet. En stomme fouten moet je niet meer maken door naar bed te gaan omdt je vrouw geen zin in jou heeft. Er zijn andere vrouwen die in der schoenen zouden willen staan

 6. Wat een tijdverlies. Geef meer inhoud aan je leven dan het te vullen met dit zinloze gedoe. Dit is zoooo zinloos allemaal. Ga allebei je eigen weg en hou op met deze zogenaamde houden van. Zo egoïstisch, narcistisch en zelfs jezelf aan het pijnigen. Hou je wel echt van jezelf? Grow up!

 7. Het is al voorbij. Zodra ze in Su is zoekt ze hem op. Of je accepteert het of je gaat scheiden. Ik zie geen middenweg hier.

 8. Mie mang ik was al lang weg van haar, er zijn meer huizen dan kerken.

 9. Vergis je niet in de mens .Whats go around come around
  Brada is wat hij ooit gedaan heeft krijgt hij terug
  En zijn vrouw haha het zit in haar bloed ,in het haar tot in de tenen ,jong geleerd oud gedaan
  En met zo een gast ik bedoel.die man hoor hoeft je geen mede lijden te hebben
  Is pay back

 10. Ik vind dat j een getrouwde man ben . j heb ht recht om mee te gaan in Suriname en als zij niet wel dan is het jou verantwoordelijk

 11. Beste in plaats om een surinaamse vrouw te nemen koop een sex pop dan ben je zeker dat de sex pop je trouw blijft

 12. Je kan haar niet vast binden. Je hebt psychologische hulp nodig niet die vrouw. Daarna geef je het door aan de vrouw van Elroy. Deze vrouw wil van beide mannen misbruik maken.

 13. Ik vind jullie allebei vies, vanwege het vreemdgaan. Deze vrouw is niet opzoek naar iemand voor de toekomst. Ze wil genieten en niet alleen met jou. Sorry maar als ik niet goed genoeg ben, zou ik zelf een punt erachter zetten. Ga geen domme beslissingen maken want jou obsessie is niet een gezonde gedachte. Neem de juiste beslissing, zei heeft het al gemaakt. Succes!!

 14. Ik vind het wel erg voor jou maar erger voor jou ex wat je haar had aangedaan. De aarde is een bol en het draait. Vergeet dat niet. Deze vrouw heeft jou al losgelaten in lichaam ziel en geest en jij hebt verdriet?????? Je weet al wat je moet doen als man maar je wilt dat van ons horen. Nou…. Succes met het scheiden

 15. Ik zou als ik jou was veder gaan met je leven zo als ik het zo hoor heeft ze je al lang gelaten.

  Dus ik zou het nu zo snel mogelijk laten voor ze daar heen gaat anders word je nog gekker dan je nu al bent zet je zelf op nummer 1 ongeacht de situatie.

 16. Lastig zo. In mijn geval zou ik haar zusje achterna zitten of haar tante😋

 17. Hi, mijn advies is, liever ga jij jou ex vergevenis vragen, en iemand anders zoeken, maak je zelf sterk als man persoon, en blijf corrigeren, als ze een fout maak, dat wil niet zeggen dat je ook een fout moet gaan maken, blijf corrigeren, want die persoon daar gaat alleen voelen, dus denk goed voor een update

 18. Dit is geen gezonde relatie. Zoeken jullie professionele hulp om je huwelijk te redden, als dat nog te redden valt. En anders moeten jullie toch maar jullie eigen weg volgen.
  En ja, niet te vergeten karma is een bitch. Jij hebt zelf jouw eerste huwelijk kapot gemaakt voor haar. En wat gebeurt er nu.
  Succes!

Comments are closed.