Lichaam 32-jarige man aangespoeld – Politie Suriname

man Suriname

Wederom een verdrietige gebeurtenis in Suriname.

Er is weer een jongeman overleden. Het betreft de 32-jarige Krishnarain. Ook hij is in het diepe verdwenen na het nuttigen van alcohol. Wellicht kan dit bericht een waarschuwing zijn voor anderen: Alcohol en water gaan NIET samen!!! Geef het door.

[quads id=1]

Bekijk het officiële bericht van de politie om te weten wat er precies is gebeurd en voor de volledige identiteitsgegevens van de jongeman. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden heel veel kracht toe. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan

[quads id=1]

Politie Suriname schreef het volgende: Lijk aangespoeld bij aanmeerplaats te Marowijne. Het ontzielde lichaam van de 32-jarige Krishnarain Persaud is in de middag van woensdag 25 november aangespoeld bij de aanmeerplaats aan de Weg naar
Papatam in het district Marowijne.

De politie van het bureau Albina kreeg op die bewuste dag de melding dat er een lijk van een manspersoon was aangespoeld. Ter plaatse troffen de wetsdienaren het ontzielde lichaam van de visser Persaud aan. De overige vissers die ter plaatse waren, verklaarden dat Persaud vermoedelijk sterk onder invloed van alcohol was.

[quads id=1]

Op een bepaald moment ging de visser aan wal om eten te halen. Bij terugkeer naar de boot, viel Persaud vanwege
zijn dronkenschap in het water en verdween in de diepte. Het lijk van Persaud is in de late avond van woensdag 25 november geborgen. Zijn ontzielde lichaam is na overleg met het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag
genomen.

[quads id=1]