Enorm veel mensen in quarantaine – Video – Hoe ervaren de jongeren van Suriname de pandemie?

Wederom zijn er een aantal reizigers Suriname binnen gekomen! Het aantal mensen in quarantaine is weer flink gestegen naar 1428!! 

Video – Lieve jongeren van Suriname, hoe is het leven voor jullie sinds Covid-19? En hoe gaat het op school? Een interessant gesprek met Chenelle Amelo en Delcano Lawani, jongeren van Suriname. Zij vertellen ons hoe het met ze gaat gedurende de covid-19 Pandemie. Delvano heeft vanwege internet problemen het schooljaar helaas niet succesvol afgerond. Hij had geen smartphone en kon dus geen les volgen. Dat is wel jammer. Maar ze delen ook de  positieve kanten van de situatie waarin we nu leven

[quads id=1]

Hoe ervaren zij de crisis? De jongeren hebben ook en stem en ze mogen zeker niet vergeten worden. Geef het door aan belanghebbenden. Bekijk de video en luister naar hun verhalen. Praten jullie erover met jullie kinderen? Hoe gaat het met ze?

[quads id=1]

Er zijn vandaag 117 testen gedaan in Suriname en daaruit is 4 nieuwe besmetting gekomen. En we hebben op dit moment 19 BEVESTIGDE coronabesmettingen in ons land. Er zitten nu maar liefs 1428 personen in quarantaine! Bekijk de overige nieuwe cijfers en geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Bekijk  onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe.

Lees ook: Commerciële/ vakantie vluchten weer toegestaan vanaf maandag – Amsterdam Paramaribo

PS. De lijst is even later aangepast. Dit zijn de nieuwe cijfers:

De jongeren en het virus

Er is enorm veel veranderd voor Surinamers sinds de komst van het covid-19 virus. Maar niet alleen voor de volwassenen. Ook voor onze jongeren. School was voor de 1 een uitdaging en vor de ander ging het juist heel goed. Maar er zijn meer zaken waar jongeren in ons land mee te maken hebben gehad en waar ze nog steeds mee dealen. Luister naar Chenelle Amelo en Delcano Lawani zij vertellen hier meer over in onderstaande video.

[quads id=1]

Video

vakantie Suriname Nederland test
Heeft u een PCR test nodig voor uw reis naar Suriname?

Vandaag hebben we 2 jongeren die hun mening zullen delen over het coronavirus in binnen en buitenland.

[quads id=1]

Bekijk een nieuwe aflevering van het covid-19 journaal. Dit keer volgen we een gesprek van Youth Rock Foundation. 2 jongeren zijn aan het woord. Kijk vanaf minuut 2.55. Geef het door aan belanghebbenden

Bron: Covid-19 Suriname officiële website

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland