Video – Sila Kisoensingh: Mijn broer Randjit is doodgestoken in Paramaribo”

broer zus wilhelminastraat Paramaribo

“Mijn broer was met een vriend in de stad. Hij zat al in de auto onderweg naar huis toen hij in zijn hals gestoken werd, daarna hebben ze hem uit de auto gesleurd”

Video – Een pijnlijk gesprek tussen zus Sila Kisoensingh en de media. Haar broer Randjit Kisoensingh is gisteren op wrede wijze vermoord in Paramaribo.

[quads id=1]

Aan de Wilhelminiastraat. 25 november wordt nooit meer hetzelfde voor familie Kisoensingh. Hoe kun je iemand doodmaken voor geld? Is de mens zo harteloos? Luister naar het video gesprek en geef het door aan belanghebbenden. We wensen zijn zus en alle overige nabestaanden heel veel kracht toe. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

Mijn broer is doodgestoken

Randjit Kisoensingh is gisteren doodgestoken bij een beroving in Paramaribo. Criminelen hebben gisteravond bij een beroving aan de Wilhelminastraat Randjit Kisoensingh middels messteken om het leven gebracht.

Uit het onderzoek blijkt dat het slachtoffer samen met een vriend van het Onafhankelijkheidsplein kwam en naar zijn auto liep aan de Wilhelminastraat. In zijn auto is hij gestoken in zijn halsstreek. Voordat zijn zus op de plaats van bestemming was, werd haar broer al afgevoerd naar het mortuarium.

[quads id=1]

Sila Kisoensingh, de zus van het slachtoffer vertelt aan radio ABC online wat er precies gebeurd is.

Luister naar de video van ABC online:

[quads id=1]

45 thoughts on “Video – Sila Kisoensingh: Mijn broer Randjit is doodgestoken in Paramaribo”

 1. Sangg..
  Dit is heel erg en hoop dat deze criminelen de doodstraf krijgen.
  Fam.kisoensing heel veel sterkte πŸ™

 2. Rust zacht Ranjit. πŸ˜­πŸ˜­πŸ™πŸ½
  Dit had jij niet verdiend. Ken je nog van de middelbare school. Altijd vrolijk, grapjes maken, in de gang stoeien, vrolijk zijn en rechtvaardig stond bij jou hoog in het vaandel.
  Je zal niet vergeten worden. Samen met je zus Sila op de Coleridge school. We hebben veel gelachen met elkaar. Heb jou in geen jaren meer gezien, maar de herinneringen aan jou lijken als die van gisteren. Je zult niet vergeten worden. β€οΈπŸ™πŸ½
  Veel sterkte aan de familie in het bijzonder.
  Een mooi mens was je.πŸ™πŸ½πŸ™πŸ½πŸ™πŸ½πŸ˜­πŸ˜­

 3. Lieve Sila & familie
  Wat een triest nieuws! Heel veel sterkte en kracht met dit vreselijk verliesπŸ™πŸ™πŸ™

 4. Dat de moordenaars van mijn oom nooit rust mogen vinden en hun leven een eeuwige hel word.

 5. Gecondoleerd familie. Moge hij in vrede rusten.maken jullie je niet druk,ze zullen hun straf krijgen,als het door de politie is,zal karma met ze afrekenen. Maar hun straf krijgen ze zeker.wat een lafaards. Ze zijn speciaal op straat gegaan om te roven.ik hoop dat God jullie de kracht geeft om dit zwaar verlies te dragen.sterkte.

 6. Doodstaf deze regeerperiode weer invoeren. Klinkt misschien emotioneel maar de realiteit gebiedt dat. Zal niet makkelijk gaan met deze coalitie en dat geslijm van Chan met Nederland, maar in ieder geval starten met de voorbereidingen en wettelijke bepalingen. Liever vandaag dan morgen.

 7. Ik wil de Familie via deze Weg Condoleren met het verlies. De Politie moet er alles aan doen om deze boeven achter tralies te krijgen. RIP πŸ™πŸ™

 8. Heel veel sterkte voor de nabestaanden. Wat zit er toch veel haat in de rovers om wat geld dat dat de ander wel heeft!.Dieven zijn de grootste zielepoten.

 9. MEN MOET DIE MOORDENAAR METEEN ZOEKEN EN BEIDE DEZE STINKHONDEN WEGZETTEN. HET ZULLEN ZEKER MIJN ZWARTE BROEDERS ZIJN. HET KLINK.HARD MAAR LATEN ZE HEM OOK ZO METEEN IN ZIJN HART STEKEN, DAT ZIJN FAMILIE VOELT WAT DEZE FAMILIE EN VOORAL DIE MOEDER VAN DEZE SLACHTOFFER VOELT, IK HEB NIKS MET DHR. SANTHOKI ZOALS HUN VOORGANGRS, WAT DOET MEN MET DEZE WREDE CRIMINALITEIT rnet dit soort zieke gasten, TBS geven. Als men dit niet hard aanpakt, dan zullen wij suriname niet meer herkennen. Je krijgt al geld plus die telefoons geven ze en toch steek je zo iemand rechtstreek in zijn hart mensen sta bij stil. Met wat voor reden. Sta jullie bij stil mensen, want dit kan ons allen overkomen, en ook onze jongeren. Ipv alleen maar sterkte te zeggen. Nu zegt ik gecondoleerd aan de familie, na mijn zegje.

 10. Heel triest

  Gecondoleerd en veel sterkte .

  Vreselijk als je op zo n manier moet sterven.

  Heel veel krachtπŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ™πŸΎ

 11. Vreselijk..is hart om je geliefden te verliezen…ik zit elke dag met pijn en verdriet..hb mijn ma,pa en dochtrtje ook verloren..vreselijk…heel veel sterkte in deze donkere dagenπŸ™πŸ™πŸ™

 12. dit soort moordenaars moeten
  als straf opgehangen worden, het leed dat zij voor de nabestaanden achterlaten is enorm

 13. Zo triest te horen dat je broer v d ene op d andere dag er niet meer is.
  Put je kracht van de almachtige,hij zal jullie leed verzachten.
  Heel veel sterkte in deze droevige dagen.πŸ™

 14. Deze mensen zyn beesten, en dan worden ze op gespoord dan kregen ze eten want staat verzorgd ze dood schieten die beesten s echt erΔ£ man.heelveel sterkte aan familie .

 15. Heel veel sterkte.
  Ik ben deze beesten al zat.
  Je kan nergens vrij gaan..vrij leven, om zulke loslopende
  beesten..
  Moge deze moordenaars in hel branden

Comments are closed.