Video ’s – Dodelijke beroving in Paramaribo tijdens Srefidensi – politie Suriname

wilhelminastraat Paramaribo

Vermoord om een SRD 500.

Verschrikkelijk, je gaat naar de stad om een beetje te chillen en dan kom je niet meer thuis. De 59-jarige Randjiet Kisoensingh is overleden tijdens de Srefidensi viering in de stad Paramaribo. Hij en zijn vriend werden beroofd.

[quads id=1]

Lees het officiële politie bericht om te weten wat er precies is gebeurd. De daders zijn gevlucht en moeten nog achterhaald worden. Bekijk de video van de moord. Geef het door aan iedereen. Misschien herkent iemand de daders. Let op: de beelden kunnen emotioneel overkomen. Beluister (nogmaals) de video van zus en psychologe Sila Kisoensingh. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden heel veel kracht en sterkte toe.

[quads id=1]

Wilhelminastraat Paramaribo

Politie Suriname schreef het volgende: Slachtoffer beroving dood gestoken; verdachten voortvluchtig. De 59-jarige Randjiet Kisoensingh is in de avond van woensdag 25 november aan de Wilhelminastraat, na te zijn overvallen door twee gewapende manspersonen komen te overlijden.

Beroving

De politie van het bureau Centrum kreeg van het Command Center een melding van een beroving aan de Wilhelminastraat ter hoogte van On The Run. Daar aangekomen troffen de politie-ambtenaren het levenloos lichaam van de 59-jarige Randjiet Kisoensingh met een steekverwonding in zijn borstkas aan.

[quads id=1]

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat Kisoensingh samen met zijn 54-jarige vriend L.S vanuit Nickerie naar Paramaribo waren afgereisd in verband met de viering van Srefidensi. Zij stonden op het punt te vertrekken en liepen terug naar hun voertuig dat geparkeerd stond aan de Wilhelminastraat.

Achter het stuur

Lees ook: Video – Sila Kisoensingh: Mijn broer Randjit is doodgestoken in Paramaribo”

[quads id=1]

Het latere slachtoffer nam plaats achter het stuur, terwijl L.S nog naast het voertuig stond. Bij die gelegenheid werden zij overvallen door de twee criminelen, van wie één hunner gewapend was met een scherp voorwerp. Onder bedreiging werd van L.S een mobiele telefoon en een geldbedrag van SRD 500 weggenomen.

Kisoensingh raakte vermoedelijk in een stribbeling met één van de verdachte, waarbij hem een steekverwonding werd toegebracht. L.S. bleef ongedeerd. De arts stelde de dood vast, waarna het ontzielde lichaam van Kisoensingh na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in beslag is genomen.

Ze zijn gevlucht

[quads id=1]

Na de daad kozen de misdadigers te voet het hazenpad. Aan de opsporing en aanhouding van de voortvluchtige verdachten wordt gewerkt. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Bekijk hier een video ervan:

Sila Kisoensingh, de zus van het slachtoffer vertelt aan radio ABC online wat er precies gebeurd is.

Luister naar de video van ABC online:

overleden Paramaribo
De overleden Randjiet Kisoensingh

24 thoughts on “Video ’s – Dodelijke beroving in Paramaribo tijdens Srefidensi – politie Suriname

 1. Familie Kisoensingh gecondoleerd met dit groot verlies. Het is verschrikkelijk om te beelden te zien. Dat je naaste zo om het leven wordt gebracht en de daders gewoon rustig weglopen. Ik wens jullie alleemaal heel veel kracht en sterkte toe om deze moeilijke dagen en tijden door te komen.

 2. Diep en diep triest dat zoiets gebeurt.Die beste man had zich zo verheugd om naar de “STAD” te gaan om srefidensi te vieren.
  Dit is de schuld van de vorige regering.Vroeger kon je gewoon wandelen in Paramaribo.Daarna kwamen allerlei criminelen naar Suriname.Uit het binnenland kwamen de mensen naar Paramaribo..Triest allemaal.Ik heb een paar keer overwogen om op vakantie te gaan naar Suriname, maar het zal bij overwegingen blijven.
  Ik wil niet als passagier gaan en als vracht terugkeren.Ben al 38 jaar niet op vakantie geweest in Suriname.

 3. Anonymous,het is gemakkelijker gezegd dan gedaan.Eén van ze is zeker verderop gaan bellen met de alarmcentrale. Vlakbij de plaats des onheils stoppen was geen optie. De “””niet-stoppers”””kennen de situatie in Suriname.Stel dat die lafaards een pistool hadden en je stopt. Mang, ding e soet joe mars. Fredemang ede no e broko.

 4. Zoveel mensen die langsrijden, niemand die tenminste stopt en tenminste gaat claxonneren. Leg het verkeer desnoods stil….claxonneren. Je hoeft niet uit te stappen.

 5. Verschrikkelijke beelden. Suriname is een land geworden waarin ( ik ) niet meer zou willen wonen. Had altijd de wens terug te keren en wat zinnigs terug te doen voor het land in welke vorm dan ook maar deze ontwikkelingen ( gewoon op straat na een avondje van verzet waar elke hartwerkende recht heeft op een verzetje. Aangespoelde lijk in een vat…..beste overledene( vermoorde), ik heb u niet gekend maar u was een mens en geen mens verdient dit. Rust zacht en sterkte aan de nabestaanden. Aan de daders wens ik dat hun ziel nooit rust moeten vinden. Vies vuile Moordenaars

 6. elke gemis doet pijn. dat dit zijn laatste dag zou moeten zijn, is de realitiet in dat land. wees voorzichtig. gecondoleerd namens velen uit nederland.

 7. Verschrikkelijk.
  Er moet wat gedaan worden aan de criminaliteit van het land.
  De burger moet zonder vrees de straat op kunnen en natuurlijk zich ook veilig kunnen voelen waar dan ook.
  Scherpere maatregelen moeten getroffen worden tegen dit van soort daders.

 8. Gecondoleerd familie Kisoensingh. Heel triest dat mensen zo gewetenloos kunnen zijn. Soms vraag ik me af waar het mis is gegaan dat deze jongens criminelen zijn geworden.
  Het kan toch niet dat burgers bang moeten zijn om op straat te gaan. Ik hoop dat de beleidmakers ook zich hierover zullen buigen.

 9. Condoleances aan de familie en alle getroffenen. Heel veel sterkte . R.I.P. Randjit.

 10. Condoleaces heel veel sterkte aan de familie en alle getroffenen. R.I.P. RANDJIT.🙏

 11. Heel veel sterkte aan de nabestaanden, heb de video bekeken, kan niet geloven dat dit Suriname is.
  Het recht moet zegevieren. Weet dat er een God is.
  Moge zijn ziel het eeuwige rust vinden.

 12. Ik heb naar de beelden gekeken, dit kan echt niet. Je wilt bijna niet geloven dat dit Suriname is.
  Ik condoleer de nabestaanden met het verlies van hun dierbare. Weet een ding er is een God.
  Moge zijn ziel de eeuwige rust vinden.

 13. Ik wens de familie heel veel sterkte toe. Ik heb Randjiet in geen jaren meer gezien maar in onze jeugd hebben we als bewoners van de Veldhuizenlaan heel veel met elkaar opgetrokken; veel op staat gevoetbald omdat dat toen nog kon. Veel te vroeg en op een wrede manier heen gegaan. R.I.P. Randjiet

 14. De doodstraf moet weer ingevoerd worden. Sterkte aan de familie. Deze groep moet voor eens en altijd uitgeroeid worden

 15. Lieve dame, heelveel sterkte in deze moeilijke tijd. IK VIND dat die duivels als ze gepakt worden dood geschoten moeten worden. Wapenwet moet ook eens goed bekeken worden. Want, hoe komen die klote gasten aan die wapens? En waarom zou het nodig zijn met een mes de straat op te gaan. Er moeten ook veel politie mensen de straat op om de burgers te beschermen. Laten ze ook desnoods militairen inzetten.. mensen kunnen in paramaribo niet eens normaal de straat op. Zelfs vakantiegangers zijn niet veilig in su.

 16. Gecondoleerd.
  Echt triest is de situatie in Suriname.
  Voor 500srd iemand vermoorden.
  Wisselkoers Surinaamse dollar / Euro
  250 SRD 14,82905 EUR
  500 SRD 29,65810 EUR

 17. Beste mevrouw Jadnanansing, mijn diepe condoleances met het verlies van uw broer. Veel sterkte voor de familie van uw broer en uzelf en de familie

 18. Mijn welgemeende condoleances aan de gehele familie met de gewelddadige verscheiden van Randjiet Kisoensingh uw familie lid. Moge hij de eeuwige rust toe bedeeld worden.

 19. Beste Sila en familie, heel veel sterkte toegewenst met dit smartelijk verlies. Hij ruste in vrede.

 20. ॐ नमस्ते सिलाजी और समस्त दुखी परिवार । क्रिपिया हमारे संवेदनाएँ स्वीकार करें आप के चहिते एवं पूज्य भ्राताश्री रणजीत के अचानक और अति-क्रूर निधन पर । ईश्वर से प्रार्थना है “अयम आत्मशांतिप्राप्तिरस्तु” । ॐ शान्ति शान्ति शान्ति ॐ

  ॐ Namaste SilaJi en alle getroffen familieleden. Gelieve mijn medeleven te accepteren wegens het onverhoedse en gewelddadige verscheiden van uw zeer geliefde en gewaardeerde broer Randjit. Wij verzoeken de Almachtige Schepper vriendelijk dat deze Ziel alle rust vindt. ॐ Shanti Shanti Shanti ॐ

Comments are closed.