1238 mensen in quarantaine – Video – Hoe was jouw Srefidensi in Suriname?

Er zijn weer reizigers ons land binnengekomen. Het aantal mensen in quarantaine is gestegen naar 1238!

De 1 moest werken, de ander bleef lekker thuis voor de buis, maar er waren toch mensen die de deur uit wilden. Ze gingen naar de stad. ‘Ze mogen toch ook een beetje genieten!’ Wat heb jij gedaan?  

[quads id=1]

Video’s – Voor de 25 november werden op straat mensen geïnterviewd. Men vroeg hen wat ze zouden doen tijdens Srefidensi De antwoorden liepen uiteen. Het coronavirus heeft veel verpest.  Bekijk de video’s en luister naar de antwoorden van een aantal mensen. Kijk ook naar een aantal prachtige video verslagen. We zijn ook benieuwd wat jij hebt gedaan? Ben jij de stad in geweest?

[quads id=1]

Goed nieuws. We hebben nog maar 16 bevestigde active cases!!!Er zijn vandaag 52 testen gedaan in Suriname en daaruit is 2 nieuwe besmetting gekomen. Bekijk de overige nieuwe cijfers en geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Bekijk  onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe.

Lees ook: Commerciële/ vakantie vluchten weer toegestaan vanaf maandag – Amsterdam Paramaribo

Srefidensi 2020

[quads id=1]

Video

vakantie Suriname Nederland test
Heeft u een PCR test nodig voor uw reis naar Suriname?

Bekijk een nieuwe video van het covid-19 journaal. Geef het door aan geïnteresseerden.

Bron: Covid-19 Suriname officiële website

[quads id=1]

Bekijk 0ok een aantal prachtige video verslagen:

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

[quads id=1]

One thought on “1238 mensen in quarantaine – Video – Hoe was jouw Srefidensi in Suriname?

Comments are closed.