Video’s – 28-jarige vrouw om het leven gebracht – politie Suriname

Romenia Suriname

Er is weer een jonge vrouw vermoord in Suriname….vermoedelijk door haar veel oudere partner

Het gaat om de 28-jarige Romenia. Haar 30 jaar oudere partner en de vader van haar twee jonge kinderen is afgevoerd door de politie.

Romenia is op wrede wijze om het leven gebracht haar lichaam vertoonde meerdere steekverwondingen. De 58-jarige man zegt dat de vrouw zichzelf van het leven heeft beroofd. Bekijk het officiële bericht van de politie en kijk naar de verschillende video’s die zijn gemaakt op plaats van het incident. Heel triest.

De politie schreef het volgende:

Romenia Suriname

Vrouw vermoedelijk vermoord door levenspartner te Lawa Antonio de Brinco. De 28-jarige vrouw Romenia Brito Reis is in de nacht van zondag 22 november op maandag 23 november door haar 58-jarige man A.L. middels steken om het leven gebracht.

Man en vrouw woonden in een kamp met hun twee minderjarige kinderen, van 5 om 10 jaar in het goudnederzetting gebied.

Over haar hele lichaam

Door tot nog toe onbekende redenen moet de man met een scherp voorwerp de vrouw over haar gehele lichaam steekverwondingen hebben toegebracht. Romenia kwam ter plekke te overlijden.

Leden van het Regio Bijstand Team Oost (RBTO) die te Lawa gezeteld zijn, de recherche van regio Oost en politieambtenaren van de afdeling Kapitale Delicten deden na de melding het gebied aan. De verdachte A.L. werd aangehouden. Hij verklaart dat de vrouw zelfmoord heeft gepleegd.

Jonge vrouw

Zowel de verdachte als het ontzielde lichaam van de jonge vrouw werden overgebracht naar Paramaribo. Het onderzoek van deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Romenia voor obductie in beslag genomen, terwijl de verdachte A.L. in verzekering is gesteld.

Bekijk de video’s van Bernhard A.

2 thoughts on “Video’s – 28-jarige vrouw om het leven gebracht – politie Suriname

  1. Waarom schrijft men leden van de RBT oost en de politie ambtenaren van oost, terwijl het de militairen die daar ter plaatse waren het hebben ontdekt en al bezig waren met dit onderzoek. En die militairen hebben assistentie gevraagd voor vedere onderzoek. Niet die agenten. Justitie wil naam en geweten dragen. De media moet ook goed geïnformeerd worden hiervoor.

Comments are closed.