Gregory gebruikt meisje terwijl vriend toekijkt op sportcomplex te Paramaribo

sportcomplex Paramaribo

Wat een wrede manier om aan je trekken te komen.

Gregory heeft een 16-jarig meisje in Sosis sportcomplex te Paramaribo misbruikt. Zijn vriend Clarence hield het arme kind vast. Ze was daar samen met haar 17-jarige vriend. Hij kon niets doen want ze waren gewapend

[quads id=1]

Gregory gaat 6 jaar de bak in en Clarence 2 jaar. Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent de wrede daden. Gregory heeft namelijk meer gedaan. De opgelegde straf is minder dan hun strafeis. Zou het niet meer moeten zijn? Misschien zijn de straffen veel te laag? Wat denken jullie daarvan?

[quads id=1]

Sportcomplex in Paramaribo

Politie Suriname schreef eerder het volgende: De politie van het bureau Flora te Paramaribo kreeg in de vroege ochtend van maandag 19 augustus vorig jaar de melding dat een tiener intiem misbruikt was op het Willebrord Axwijk sportcentrum – Sosis. Het bleek een 16-jarig meisje te zijn.

Ze was gaan flirten met haar vriend

[quads id=1]

Uit het voorlopig onderzoek is naar voor gekomen, dat het meisje en haar 17-jarige vriend naar het sportcentrum in Paramaribo waren gegaan om te flirten. Aldaar werden zij overrompeld door twee mannen van wie een gewapend was met een vuist vuurwapen. Onder bedreiging met het wapen werd de 17-jarige vriend weggejaagd. Daarna hebben de twee criminelen het meisje intiem misbruikt. Het waren de toen 28-jarige Clarence, W. en de 30-jarige Gregory, P.

6 jaar gevangenisstraf

De gewelddadig Gregory heeft een gevangenisstraf van 6 jaar opgelegd gekregen, een jaar minder dan de strafeis. Zijn vriend Clarence is veroordeeld tot 2 jaar cel. Ook een jaar minder dan de strafeis volgens een update uit DWT. Gregory heeft meer straf gekregen omdat hij nog een andere jongedame intiem heeft misbruikt. Zijn vriend Clarence was medeplichtig maar heeft niemand intiem misbruikt. “Ik was wel daar, maar keek gewoon toe” Verklaart hij.

Zijn vriend hield haar vast

[quads id=1]

In dit geval sommeerde hij het 16-jarige meisje, die samen met haar vriend op het sportcomplex was, met een vuistvuurwapen om haar kleding uit te doen. Daarna gebruikte hij haar terwijl Clarence haar vasthield. Een ander slachtoffer werd door Gregory met een mes bedreigd en geslagen omdat ze tegenstribbelde. Ze werd ook intiem misbruikt. Clarence was daar niet bij.

Zieke moeder

Clarence, die mogelijk een verstandelijke beperking heeft, vroeg in zijn laatste woord om begrip. Hij wilde vrij zijn om voor zijn zieke moeder te zorgen.

Gregory had verder niets meer te zeggen.

Lees ook:

[quads id=1]

13-jarig meisje intiem misbruikt door jongens uit haar klas te Paramaribo – Politie Suriname

Video – ‘Ik heb geen meisje van 6 jaar misbruikt’ – Freddy uit Suriname is slachtoffer van Fake nieuws