Voetballegende Diego Maradona overleden – video’s

Diego Maradona

Een zeer triest bericht voor de voetbal liefhebbers. De Argentijnse voetballegende Diego Maradona sterft op 60-jarige leeftijd aan een hartaanval. Hij kreeg een hartaanval in zijn huis. Een enorm verdriet. Bijna iedereen kent hem wel.

[quads id=1]

Bekijk het bericht en de video’s voor meer informatie.

Voetballegende Diego Maradona sterft op 60-jarige in zijn woning in de buitenwijken van Buenos Aires. Argentinië. De 60-jarige Maradona was al een tijdje aan het sukkelen met zijn gezondheid.

[quads id=1]

Hij kreeg woensdag een hartaanval in zijn huis in de buitenwijken van Buenos Aires, aldus Argentijnse media en bekenden van de oud-speler. Maradona won in 1986 het WK met Argentinië. De Argentijnse president Alberto Fernandez kondigde drie dagen nationale rouw af na het nieuws van de dood van Maradona.

[quads id=1]

Bekijk de video’s voor meer informatie


[quads id=1]