Voetballegende Diego Maradona overleden – video’s

Diego Maradona

Een zeer triest bericht voor de voetbal liefhebbers. De Argentijnse voetballegende Diego Maradona sterft op 60-jarige leeftijd aan een hartaanval. Hij kreeg een hartaanval in zijn huis. Een enorm verdriet. Bijna iedereen kent hem wel.

Advertisements

Bekijk het bericht en de video’s voor meer informatie.

Voetballegende Diego Maradona sterft op 60-jarige in zijn woning in de buitenwijken van Buenos Aires. Argentinië. De 60-jarige Maradona was al een tijdje aan het sukkelen met zijn gezondheid.

Advertisements

Hij kreeg woensdag een hartaanval in zijn huis in de buitenwijken van Buenos Aires, aldus Argentijnse media en bekenden van de oud-speler. Maradona won in 1986 het WK met Argentinië. De Argentijnse president Alberto Fernandez kondigde drie dagen nationale rouw af na het nieuws van de dood van Maradona.

Advertisements

Bekijk de video’s voor meer informatie


Advertisements