Livay Kolestein – Fai Fai van #thetwinsofSu Suriname is overleden – foto’s en video’s

tweeling Suriname Fai Fai Kolestein

Twee boys…altijd samen, de beste maatjes. Niet uit elkaar te halen

Wie kent ze niet? Ricky en Fai Fai. De knappe, trotse, gezellige en talentvolle tweeling uit Suriname. Helaas hebben we een droevig bericht:

[quads id=1]

Livay Kolestein, meer bekend als Fai Fai is er niet meer. Hij is overleden in de bloei van zijn jonge leven. Zijn leven is op een trieste manier beΓ«indigd. Velen delen hun verdriet. Bekijk het bericht voor meer informatie en bekijk ook de vele gedeelde foto’s, video’s, berichten en condoleances

[quads id=1]

Wij van FamilieNieuws wensen iedereen, in het bijzonder zijn tweelingbroer Ricky, heel veel kracht en sterkte toe. Hoe moet hij zoiets verwerken? 1 ding is zeker: Zijn broer is die stralende ster aan de hemel die zijn pad zal verlichten. Sterkte iedereen

Broer Ricky deelde het volgende op social media:

[quads id=1]

Vele vroegen me waaroom we niks meer posten en niks vn on laten horen.. ik wilde nt aan een ieder verklappen dat mijn twin bro ziek was omdat we altijd hoop hadden dt hy en ik eens weer samen zouden zijn maar helaas moet ik dt droevig en pijnlijk bericht met jullie delen…..

er zijn nog heel wat mensen die ons samen in real life wilden meemakn,maar helaas kan dat nt meer…. #Teleurstelling # many thanks gii ding wang sa power #Fai_Fai te lik a gweπŸ™πŸ™πŸ™πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­

πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ’”πŸ’”
A diesii broko mi atii 4 ever ……πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”
mi puubey fu wiki ing… mi dinkii taki a bee siibii ma ano piekie mii….. pe ye go so fruku maan😭😭😭😭😭ofa anga ding plan sa oe be abii same….#Rest in #peace #mijn #spiegelbeeld😭😭😭😭😭 libi sma wreed πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’” wo miti very soon bro…. #Schoon #ouders kii mii baala.. gadu sabi ala sanii 😭😭😭😭😭 fa mo libii πŸ’”πŸ’”πŸ’”#Poison

Bekijk de gedeelde foto’s en wat video’s over de #thetwinsofSu

[quads id=1]

[quads id=1]