Lichaam van 19-jarige jongen aangespoeld – politie Suriname

verdronken Suriname

Wederom een familie in diepe rouw.

De 19-jarige Ulrick is overleden. Hij is verdronken nadat hij in het water viel. Een zoektocht daarna leverde niets op, zijn lichaam kwam pas de volgende dag ‘boven water’.

[quads id=1]

Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie en voor de volledige identiteitsgegevens van de jongen. Het vermoeden bestaat dat de jongen dronken was. Laat het meteen een waarschuwing zijn voor anderen: Teveel drank op en water gaan NIET samen. Sterkte aan de nabestaanden.

[quads id=1]

Politie Suriname scheef het volgende:

Lijk visser aangespoeld. Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van maandag 23 november nabij de steiger aan de Bakasroisieweg aangespoeld. De politie van het bureau Nieuw Amsterdam kreeg in de late avond van zondag 22 november de melding dat een visser te water was geraakt en vermoedelijk was verdronken.

Camerabeelden

[quads id=1]

De wetsdienaren begaven zich naar de locatie en uit een ingesteld onderzoek is gebleken dat Ulrick die in een van de vissersboten verbleef diep in het glaasje had gekeken. Op camerabeelden is duidelijk te zien dat het slachtoffer vanuit de boot op de kade wilde komen. Hij moet daarbij zijn uitgegleden en zijn hoofd tegen de boot en de kade hebben geslagen.

Dronken

Het vermoeden bestaat dat hij door de slag bewusteloos raakte en in het water terechtkwam. Een zoekactie die op touw was gezet, leverde niet het gewenste resultaat op.

Een arts stelde de dood vast van het lichaam dat op 24 november was aangespoeld. Er zijn geen tekenen van misdrijf op het lichaam aangetroffen.

Sterkte familie

[quads id=1]

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het lijk van Ulrick afgestaan aan de nabestaanden.