42-jarige Guyanese moeder uit Suriname op de luchthaven richting Amerika gepakt

moeder Amerika Suriname

Het leven kan zwaar zijn als moeder.  Soms neem je kansen, zeker als je 7 monden moet voeden. 

Deze moeder van 7 kinderen is aangehouden op luchthaven Cheddi Jagan in Guyana. Ze was op weg naar New York – Amerika. Ze had bijna 2 kilo cocaïne bij zich. De 42-jarige vrouw woont in Suriname en verkoopt eten in een café in Paramaribo

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door. Be safe

7 kinderen

De moeder van 7 is betrapt met cocaïne. Een 42-jarige Guyanese moeder van zeven kinderen is opgesloten nadat ze gisteren op de internationale luchthaven Cheddi Jagan is aangehouden met 1.948 kilo cocaïne. Het verderfelijke spul zat verborgen in een boek tussen haar make-up, persoonlijke spullen etc. Dat schrijft de Guyanese politie

[quads id=1]

Café in Paramaribo

De 42-jarige Ann, een voedselverkoper in een café in Paramaribo. Was vanuit Suriname verroken naar Guyana.  Ze zou vertrekken naar New York. Ze zou net een vliegtuig van Eastern Airlines nemen, toen ze werd aangehouden op de luchthaven van Guyana.

In haar koffer

Het spul zat in haar koffers, tussen een aantal voorwerpen zoals een boek, handtas, make-upkits, deodoranten, nagellakcovers, mascara en permanente markers. Bekijk de foto. Ann is gearresteerd en wacht om verhoord te worden. Ze woont al 6 jaar in Suriname. Ze keert regelmatig terug naar Guyana om aan haar immigratieverplichtingen te voldoen.

[quads id=1]

[quads id=1]