117de coronadode in Suriname – Video – Hoe vieren we Srefidensi?

vieren Suriname

‘Kom niet zomaar naar het plein. Als je geen kaartje hebt, kun je de locatie NIET betreden!!’

Morgen herdenken we 45 jaar Srefidensi in Suriname. Maar het gaat niet zoals we gewend zijn. Het coronavirus gooit roet in ons eten. Maar wat kan en wat kan niet tijdens deze bijzondere dag. Bekijk de video en geef het door aan een ieder zodat ze op de hoogte zijn!

[quads id=1]

Helaas hebben we weer een coronadode in Suriname. Er zijn vandaag 78 testen gedaan in Suriname en daaruit is 3 nieuwe besmetting gekomen. En we hebben op dit moment 18 BEVESTIGDE coronabesmettingen in ons land. Er zitten nog 963 personen in quarantaine! Bekijk de overige nieuwe cijfers en geef het door aan belanghebbenden.

Video – Bekijk de video voor meer informatie over de bijzondere dag morgen. 

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Bekijk  onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe.

Lees ook: Commerciële/ vakantie vluchten weer toegestaan vanaf maandag – Amsterdam Paramaribo

Srefidensi 1975-2020 45 jaar

2020! Een bijzonder jaar wat betreft de Srefidensi viering. Het is morgen precies 45 jaar geleden. We zouden het groots aanpakken maar vanwege het coronavirus is het niet anders: Onze traditionele srefidensi viering heeft dit jaar plaats moeten maken voor een aangepaste en beperkte herdenking. Astracia Warner vertelt ons meer hierover in onderstaande video.

[quads id=1]

Video

Bekijk hier de video van de zojuist gehouden covid-19 persconferentie. Geef het door aan een ieder!

vakantie Suriname Nederland test
Heeft u een PCR test nodig voor uw reis naar Suriname?

[quads id=1]

Bekijk de nieuwe aflevering van het Covid-19 journaal erover. Kijk vanaf minuut 1500:

Bron: Covid-19 Suriname officiële website

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland