Video en fotoreportage – President en first lady van Guyana zijn nu in Suriname

president Guyana Suriname

Welcome welcome in our beautiful country!!

De Guyanese president Irfaan Ali is zojuist gearriveerd in Suriname. Hij is samen met zijn vrouw Arya Ali en zijn delegatie. Bekijk het bericht voor meer informatie. Kijk ook naar een mooi fotopresentatie en de video van zijn aankomst.

[quads id=1]

Hij is op de luchthaven van Zanderij ontvangen door een aantal van onze ministers. De president van ons buurland is hier in het kader van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid. Een bijzondere dag voor Suriname. Er zullen meer mensen uit het buitenland op bezoek komen!

[quads id=1]

President van Guyana

De president van ons westelijk buurland Guyana, Irfaan Ali, is gearriveerd in Suriname. Samen met de first lady van Guyana, Arya Ali, en zijn delegatie landde het staatshoofd op maandag 23 november en vertoeft in ons land in het kader van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid.

[quads id=1]

Ministers

Op zanderij is president Ali ontvangen door onder andere minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking, minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie, minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken en de districtscommissaris van Para, Marlene Joden.

Morgen, dinsdag 24 november, zal president Ali ontvangen worden door president Chandrikapersad Santokhi. Hierna zal er een persmoment zijn met beide presidenten. Suriname en Guyana hebben reeds jarenlang een bilaterale samenwerking.

Foto’s en video

[quads id=1]

Bekijk de video van hun aankomst:

Bekijk de foto’s die staan op de Facebook pagina van de president van Guyana

[quads id=1]

Mooie foto’s van de president van Guyana en zijn gezin: