‘Maar’ 1 nieuwe besmetting in Suriname – Video omtrent vliegen naar Paramaribo hotels vakantie etc

vakantie Suriname Nederland

Video – Niet iedereen wist het maar er is zojuist een covid-19 persconferentie gehouden. U kunt de uitgebreide video daarvan hier bekijken. Er wordt extra informatie gegeven over het reizen naar Suriname. Vakantie en commerciële vluchten zijn vanaf vandaag weer welkom. Thuis quarantaine, garantstelling, hotel en betalingen, tickets boeken, coronatesten vervoer etc. En kan men dispensatie krijgen? Dit wordt allemaal besproken. 

[quads id=1]

Vliegen naar Suriname

De minister geeft aan dat ze boze telefoontjes krijgen van reizigers die het niet eens zijn met de regels. Ze vragen zich af of de regering gek is geworden. De minister verzoekt de reizigers die van plan zijn om naar Suriname te komen zich te houden aan de regels! Indien u dat niet wilt, kunt u beter naar Suriname komen wanneer het u WEL beter schikt. De minister laat ook weten dat men niet hoeft te denken dat er een uitzondering gemaakt wordt zodra u op Surinaamse bodem bent. De regels gelden voor iedereen. Bekijk de duidelijke en verhelderende video en geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Er zijn vandaag 58 testen gedaan in Suriname en daaruit is 8 nieuwe besmetting gekomen. En we hebben op dit moment 23 BEVESTIGDE coronabesmettingen in ons land. Er zitten nog 843 personen in quarantaine! Bekijk de overige nieuwe cijfers en geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Bekijk  onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe.

Lees ook: Commerciële/ vakantie vluchten weer toegestaan vanaf maandag – Amsterdam Paramaribo

vakantie Suriname Nederland

Tevreden minister

De minister is zeer tevreden met de daling van het aantal besmettingen. Ook in de zorg is de druk een stuk lager. Dit is het resultaat van de inspanning van de samenleving. En tevens de inspanning van de regering. Complimenten van de minister daarvoor.  Dat zegt minister Amar Ramadhin tijdens de persconferentie die zojuist is gehouden.

[quads id=1]

Vliegen van Amsterdam naar Paramaribo

De luchtvaartmaatschappij beschikt over een checklist waaraan een persoon moet voldoen die op het vliegtuig wil stappen naar Suriname. De luchtvaartmaatschappij en het hotel in Suriname / Paramaribo weet wat de nieuwe regels zijn. Voor een hotel is een boeking alleen niet voldoende. Een bewijs van betaling moet men hebben. Bekijk de persconferentie voor extra informatie hierover. De verschillende ministers zijn aanwezig om u te informeren.

Video

Bekijk hier de video van de zojuist gehouden covid-19 persconferentie. Geef het door aan een ieder!

[quads id=1]

vakantie Suriname Nederland test
Heeft u een PCR test nodig voor uw reis naar Suriname?

[quads id=1]

Bekijk de video via Facebook:

Een video van TBN Prime Alert erover:

Lees hier meer over de maatregelen die vanaf MORGEN zullen gelden

Bron: Covid-19 Suriname officiële website

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

One thought on “‘Maar’ 1 nieuwe besmetting in Suriname – Video omtrent vliegen naar Paramaribo hotels vakantie etc

 1. Ik vind het niet normaal dat toeristen een covid 19 pcr test de meest vertrouwelijke gedaan moet worden, en als je negatief getest bent nog verplicht in quarantaine te gaan.
  En nog wel 10 dagen als je 3 weken op vakantie bent.
  En als je een dag voor kerst of oud en nieuw komt dan betekent het dat je dat ook in je eentje moet doorbrengen.
  Ook mag je niet opgehaald worden door familie.
  Wat is het verschil als een taxi daar staat of een familielid die ook daar staat en in zijn auto blijft zitten wachten tot je er bent.
  Ze kunnen een eis stellen dat er naar één familielid je komt ophalen in plaats van 2 of 3 .
  Gaan straks ook de buitenlandse ministers in quarantaine die op bezoek komen.
  Je kan toch niet met 2 maten wegen.
  De regering moet deze 2 regels gaan herzien.
  Een test en verzekering vind ik op zijn plaats.

Comments are closed.