Video – 17-jarige zonder ouders zwerft al maanden op straat in Suriname

jongen Suriname

In het leven heb je soms mensen nodig die jou kunnen helpen opbouwen. Iemand die jou kan ondersteunen met iets. Een dak boven het hoofd, een bordje eten of een job. Iemand die jou kan begeleiden en adviseren. Joshua heeft helemaal niemand

[quads id=1]

Video – Hierbij het trieste levensverhaal van de 17-jarige Joshua. Hij verloor op jonge leeftijd zijn ouders en zwerft nu al maanden op straat. De hulp van Stichting 1 voor 12 Suriname is ingeschakeld. Deel het trieste levensverhaal van Joshua met een ieder zodat het de juiste mensen kan bereiken. Wellicht zijn er ook familieleden die contact kunnen maken. Of andere mensen die deze jongen kennen.

[quads id=1]

Hartverscheurend om dit te zien: Zo een jongen mag niet op straat slapen. Dat kan gewoon niet! Gelukkig zijn er al mensen die via meneer Vismale hulp hebben aangeboden. Bekijk de video en deel het met een ieder. Deze jongen heeft deskundige begeleiding nodig om toch nog iets te kunnen maken van zijn leven. 1 voor 12 doet veel voor een ieder maar ze kunnen het niet alleen.

[quads id=1]

Jongen van 17 jaar

Joshua is na heel wat moeilijkheden in zijn leven vandaag op bezoek bij 1 voor 12 om zijn verhaal te delen met de gemeenschap. Zijn situatie is niet in orde en ziet er niet rooskleurig uit. Hij zoekt hulp. Nadat zijn ouders kwamen te overlijden kwam hij in een internaat terecht. Toen het internaat de deuren sloot kon hij terecht bij een vrouw als tuinman. De vrouw heeft hem geadopteerd maar toen ze kwam te overlijden belandde hij op straat. Dat is nu 8 maanden geleden.

jongen Suriname

Opzoek naar hulp

[quads id=1]

Joshua is opzoek naar bouwwerk en advies vanuit de gemeenschap. Joshua heeft hulp nodig. Hij accepteert alles wat men hem aanbiedt, een huis, werk en kleding. Gelukkig heeft 1 voor 12 hem in contact kunnen brengen met ondernemer Radj van Koewarasan. De ondernemer, met het hart op de juiste plaats, heeft al het 1 en ander voor hem kunnen doen.

Bekijk de video:

Deel deze video met anderen. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Wilt u direct doneren?

SPSB rekening SRD 315.214.0101 – Euro  315.214.040 – Dollar 315.214.041
Finabank SRD 197.90.53
Via ING Nederland IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

Andere berichten:

[quads id=1]

Verpleegkundige wordt ziek, werkloos en dakloos – video 1 voor 12 Suriname

Dakloze moeder en zoon uit Paramaribo moesten op straat slapen – video 1 voor 12 Suriname

video – 1 voor 12 Paramaribo op bezoek bij mevrouw van Engel en haar zoon

Video – 100 daklozen aan de Waterkant Paramaribo krijgen eten en drinken

Daklozen moeten eten op straat bedelen door de staking. Ze hebben honger!!

Video’s – Update moeder en dochters uit huis gezet door ex – 1 voor 12 Suriname

Video – “Ik ben op straat gezet omdat mijn vader vindt dat mijn vrouw uitloopt” 1 voor 12 Suriname

Bent u een gokverslaafde? 1 voor 12 confronteert meneer Paul Marshall uit Paramaribo – Video’s Suriname

Gescheiden vader pinaart in Suriname – video 1 voor 12

Video – Man en vrouw zoeken hulp via Stichting 1 voor 12 Suriname

Video – Meneer Ost: ‘Ik word Nederland uitgezet – Ik moet terug naar Suriname!’

6 thoughts on “Video – 17-jarige zonder ouders zwerft al maanden op straat in Suriname

 1. Een handje helpen is nooit teveel wees een voorbeeld voor ander grontapu longtoe weet hoe omgaat met j mede mense

 2. Is het niet tof van deze jongeman om publiekelijk om hulp te vragen ipv op rooftocht te gaan zoals velen doen
  Ook al is zijn verhaal deels waar, hij is hulpbehoevend en een dak boven zijn hoofd willen hebben is niet vragen naar een luxe-goed maar een 1ste levensbehoefte

 3. Isa, Ik ben het met u eens. De manier waarop meneer zijn uitspraak deed was niet geloofwaardig naar de jongen toe. Ik zou niet weten waarom deze jongen zou liegen. En wat ook opviel was de uitspraak “wij kunnen niet helpen” ik weet niet precies wat meneer daarmee bedoelde. Ook heel kwalijk dat er niks word ondernomen door de staat, we praten hier over een kind!! Verder zal ook ik bidden dat het goed komt met deze eenzame jonge en knappe Joshua🙏🏽

 4. Waarom fiet de presentator alsof het verhaal misschien niet echt is?
  Hij is 17 jaar zegt hij…
  We willen familie spreken of mensen die hem langer kennen om het verhaal te horen, lijkt of 1 voor 12 deze jongen dan niet zo serieus neemt.

  Als je de stap durft te zetten je verhaal openlijk te vertellen, lijkt mij dat het waar is. Wie is de presentator om hem te beoordelen/veroordelen.

  Ben blij dat er mensen zijn die deze jonge man daadwerkelijk steunen en vooruit willen helpen.
  God is groot, ik zal bidden voor een goede toekomst voor hem zonder dat hij nog weer moet gaan zwerven. Amen 🙏🏼

 5. Triest. Geweldig dat door tussenkomst van meneer Visnmale ondernemer Raj deze jongeman heeft willen helpen. God Will bless you. Het begin is gemaakt. Hopelijk komt het helemaal goed met deze jongen met een mooi toekomst in het verschiet.

Comments are closed.