22-jarige Marvin verdronken – politie Suriname

Suriname verdonken

Pas 22-jaar. Een hardwerkende jongeman is om het leven gekomen. Hij is verdronken. De jongen werd door zijn collega’s levenloos aangetroffen in een kreek. Hij ging naar het water om de vaat te doen, maar kwam niet terug

[quads id=1]

Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Bekijk ook de volledige identiteitsgegevens van het slachtoffer. we wensen zijn collega’s en nabestaanden veel sterkte toe met dit verlies.

Politie Suriname schreef het volgende:

[quads id=1]

Gouddelver vermoedelijk verdronken te Brownsweg. Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op zondag 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki Basoe aangetroffen.

De politie van Brownsweg kreeg omstreeks 18.40 uur de melding en begaf zich voor onderzoek naar de locatie. Een ingeschakelde arts stelde de dood door verdrinking vast.

[quads id=1]

Volgens verklaring van de andere gouddelvers ging Marvin tussen 15.00 uur en 16.00 uur naar de kreek om zijn vaat af te wassen. Toen hij volgens zeggen van de overige gouddelvers te lang wegbleef, gingen zij op zoek naar Marvin. De collega’s zagen zijn keukengerei en een muts in het water drijven, maar Marvin was nergens te bespeuren. Zij stelden gelijk een zoekactie in en vonden kort daarna zijn levenloos lichaam in het water.

[quads id=1]

Het vermoeden bestaat dat Marvin tijdens de afwas moet zijn uitgegleden en in het water terecht zijn gekomen met voor hem het noodlottige gevolg. Het ontzielde lichaam van Marvin is na afstemming met het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.