1 nieuwe besmettingen in Commewijne – Welkom vakantie- en commerciële reizigers

De grenzen voor het vliegverkeer uit Amsterdam en overige delen uit de wereld zijn gedeeltelijk weer open. Maar maar hou je wel aan de regels!

Video – De covid-19 maatregelen zijn zojuist enigszins versoepeld. Morgen gaan de grenzen weer gedeeltelijk open voor mensen die op vakantie komen en de avondklok is versoepeld. Let wel: Feesten zijn nog steeds verboden. Maar men mag wel met 30 man bij elkaar staan? U kunt de zojuist gehouden toespraak van de minister van volksgezondheid hier (nogmaals) bekijken.

[quads id=1]

Er zijn vandaag 34 testen gedaan in Suriname en daaruit is 1 nieuwe besmettingen gekomen. Deze komt uit Commewijne! En we hebben op dit moment 27 BEVESTIGDE coronabesmettingen in ons land. Er zitten nog 881 personen in quarantaine! Bekijk de overige nieuwe cijfers en geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Bekijk  onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe.

Lees ook: Commerciële/ vakantie vluchten weer toegestaan vanaf maandag – Amsterdam Paramaribo

Maatregelen vanaf morgen

Hoewel het aantal COVID-besmettingen de afgelopen twee weken een dalende trend vertoond met hoopvolle cijfers, blijven de maatregelen gehandhaafd en moeten wij als samenleving alert blijven. Dit zei minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid tijdens een televisietoespraak. “Als wij de historische gegevens in beschouwing nemen, geeft dat ons een goede weergave van de huidige situatie.

[quads id=1]

Positief

De curve vertoont nog steeds een positief beeld. Wij zijn als land officieel geclassificeerd als gebied met code oranje. Wij zijn daardoor steeds meer op ons gemak. Laat dat gemak echter niet overslaan tot nonchalance. Wij zijn er nog niet”, waarschuwde de bewindsman.

[quads id=1]

Voor de komende twee weken (23 november t/m 06 december) heeft minister Ramadhin de volgende maatregelen afgekondigd:

Video

Bekijk hier de video van de statement die de minister zojuist heeft gegeven in een televisietoespraak: Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

vakantie Suriname Nederland test
Heeft u een PCR test nodig voor uw reis naar Suriname?

[quads id=1]

Lees hier meer over de maatregelen die vanaf MORGEN zullen gelden

Bron: Covid-19 Suriname officiële website

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland