Home Overleden

Onze Fabian Doelasan is plotseling overleden in Suriname – foto’s

Een fantastische collega, een toffe swagri en een goede vriend. Fabian Doelasan is er niet meer. Overleden, in de bloei van zijn leven

Zijn overlijden kwam onverwachts en liet velen verdrietig achter. Fabian was werkzaam bij C&F International bv Suriname. Bekijk het bericht, de gedeelde foto en condoleances voor meer informatie. Geef het door aan belanghebbenden.

Wij van FamilieNieuws wensen zijn collega’s, vrienden, vriendinnen, gezin, familieleden en alle overige nabestaanden heel veel kracht en sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven achterlaten. Dat kan.

Condoleance

Onze collega

Fabian Doelasan

Is overleden

Het droevige bericht heeft ons bereikt dat onze trouwe en gewaardeerde collega Fabian Doelasan, die nog in de bloei van zijn leven was, is overleden. Namens alle personeelsleden willen wij de familie van Fabian veel sterkte en kracht toewensen. Het is een eer geweest om Fabian in ons team te hebben, we zullen hem missen

~ C&F International N.V. ~

Bekijk onderstaande foto’s en condoleances. De uitvaart heeft inmiddels plaatsgevonden. Geeft u het door aan belanghebbenden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.