Video – ‘De buurvrouw heeft mijn pasgeboren baby gestolen’ Graciële uit Paramaribo

moeder baby Paramaribo gestolen

Is er daadwerkelijk een pasgeboren baby gestolen aan de Fayastongstraat in Paramaribo? Of zijn moeder en dochter de weg kwijt?

Video – Moeder Graciële en oma Ingrid beschuldigen de buurvrouw van baby diefstal. Politie van Latour is bezig met de zaak. Moeder en oma hebben de media opgezocht om hun kant van het verhaal te vertellen en delen met de gemeenschap.
[quads id=1]

Graciële en haar moeder Ingrid vertellen hun verhaal. Erg triest om ernaar te luisteren. Het gaat duidelijk niet goed. Ze geeft aan dat ze onlangs is bevallen van haar tweede kindje. Het kindje is gestolen door de buren. Dat vertellen moeder en oma. Bekijk de video. Buurvrouw heeft ook wat te zeggen erover. Wat is hier eigenlijk aan de hand? 1 ding is wel duidelijk: Er is dringend deskundige hulp nodig!! Geef de video door aan belanghebbenden, misschien kan iemand hen helpen. Bekijk de video en oordeel zelf. Dit is echt heel erg triest.

[quads id=1]

Graciële en haar moeder Ingrid van de Leende zijn in gesprek met TBN Prime alert. 8 november 2020. Dus het betreft een piepkleine pasgeboren baby. Moeder was alleen thuis. En toen haar moeder, dus de oma, thuiskwam gaf haar dochter aan dat ze in haar eentje bevallen was van een meisje, maar dat de baby gestolen is.

[quads id=1]

Ze zeggen dat de mensen op het erf de baby hebben gestolen. Moeder en oma hebben op meerdere plaatsen aangifte gedaan. Maar tot nu toe is de baby nog steeds niet bij hun. Dat zeggen ze! Meneer Rasta die de moeder en dochter kent, vertelt aan de media dat moeder en dochter liegen. Oma zegt dat het wel waar is en dat juist die zus van meneer Rasta het kind heeft gestolen.

moeder baby Paramaribo gestolen

In het kader van hoor en wederhoor is er ook met de buren gesproken. Ze geven aan dat ze nooit een baby hebben gestolen en dat Graciële ook nooit zwanger is geweest. Ze geeft aan dat moeder en dochter allebei patiënten zijn. Ze heeft zelf ook aangifte gedaan. Wat nu?

Wat is de waarheid???

[quads id=1]

Bekijk de video en oordeel zelf:

[quads id=1]

9 thoughts on “Video – ‘De buurvrouw heeft mijn pasgeboren baby gestolen’ Graciële uit Paramaribo

 1. Gewoon bij rgd latour gaan om te vragn als graciela zwanger was n naar controle ging

 2. De ogen van de dochter staan niet natuurlijk.
  Het schijnt dat ze iets verbergt. Ze is door de moeder dolgedraaid. –
  Het meisje moet heel gauw bij de moeder weg

 3. Il heb 1 tot 3 optie. Ze zwanger maar ze heeft het kindje vermoord. Of het kind je is dood geboren…3 ze was helemaal niet zwanger….feit is duidelijk dat deze mensen niet bij zijn…nog niet zo erg om worden opgenomen….. wel is duidelijk dat ze een gevaar kunnen zijn …

 4. Wat ik vreemd vindt is dat moeder antwoord geeft
  En dochter kykt of herwyst naar haar moeder
  En de vader zwaar gewond is en is niet by🙄
  Something is not good

 5. de dochter bij de vrouwenarts brengen en laten onderzoeken of ze werkelijk bevallen is van een baby, als baby ergens is “dna” onderzoek.

Comments are closed.