Video – Het trieste verhaal van een zieke muzikant uit Nederland in Suriname

muzikant Nederland Suriname

‘Ik heb het getroffen met deze vrouw. Ze is geweldig, ze blijft naast me staan’

Video – Clarance van der Schaaf is muzikant. Hij heeft altijd klaargestaan voor anderen, maar vandaag is hij degene die hulp nodig heeft. Clarance is namelijk ziek. Hij heeft de hulp ingeroepen van de media om zijn verhaal te doen. Samen met de liefde van zijn leven, zijn Francis Grave vertelt hij over hun woon en leefsituatie. Het is triest en verdrietig.
Francis is leerkracht en alles komt op haar terecht. Het is ontzettend zwaar voor haar. Triest dat zij nu op deze manier door het leven moeten. Misschien kan er verandering in komen. Misschien hebben jullie, behalve hulp, ook wat advies voor hen. Hoe kunnen ze serieus genomen worden door de instanties in Nederland? Clarance is namelijk Nederlander.  Hij voelt zich in de steek gelaten door het land. Bekijk de video en luister naar hun verhaal. Geeft het door aan een ieder. Wellicht kan het de juiste mensen bereiken.

Muzikant uit Nederland

Het trieste verhaal van zanger Clarance van der Schaaf uit Nederland en zijn vrouw Francis Graves, onderwijzeres uit Suriname. Ze wonen in Suriname. Clarence was zonder het te weten al heel lang ernstig ziek. Hij slikt nu ontzettend veel medicijnen. En zingen lukt hem niet meer.

UWV Nederland

Clarance is bedlegerig, Vanuit bed vertelt hij zijn verhaal hij wordt bijgestaan door zijn lieve vrouw. Ze helpt hem met heel veel. Maar helaas kunnen ze nu al maanden de huur niet betalen. Heel erg wat zij allemaal moeten meemaken. Hij voelt zich in de steek gelaten door Nederland. “Moet hij eerst dood in zijn kist liggen voordat hij serieus wordt genomen door het UWV en de Nederlandse -overheid?

Hebben jullie misschien was advies/hulp voor hem? Deel zijn verhaal en video met een ieder. Wellicht bereikt het de juiste instanties zodat er iets voor hen kan veranderen.

muzikant Nederland Suriname

Speciaal bericht van Clarance voor het UWV en de NL-overheid: Iemand, iemand zoals ik, ik ben al gebroken, mij kunnen jullie toch niet meer breken. Maar wees wel rechtvaardig en erken de vele fouten. Stop deze menselijke vernedering. Geloof mij….. Het is nooit te laat om goed te Doen.👍🏼

Iemand die zo ziek is o.a: SLE, moeten leven in een rolstoel, zenuwbeschadigingen in het hele lichaam, mislukte rugprothese operatie, hernia erbovenop, en ga nog maar even door (Zie foto), zou deze battle nooit moeten hoeven voeren. Note to myself and Francis and everyone who’s in the same situation. Doorzetten hoor… Niet opgeven! Get up, Stand up for your rights.

Ik ben ook gewoon mens, en geen nummer!! En er is ook een moment dat het gewoon genoeg is!! Stel je eens voor dat onderstaande jezelf overkomt….precies dat!! Neem een kleine sneak peak….van deze heftige kruistocht in ons leven. Misschien begrijpen jullie ons dan een beetje. 🙏 Dit schreef de muzikant eerder aan FamilieNieuws

Bekijk de video

Beluister hier⬇️ een kleine greep uit mijn muziek wat ons overeind houdt in deze moeilijke zware tijden:

Lees ook:

Het verhaal van Clarance van der Schaaf uit Nederland in Suriname – foto’s en video’s

Video – Het verhaal van Clarance van der Schaaf – Countrymusic in Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur ons een bericht of app-bericht. +31685421200 Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

11 thoughts on “Video – Het trieste verhaal van een zieke muzikant uit Nederland in Suriname

 1. hier spelen 2 dingen: financieen en gezondheid. Dat laatste zou beter zijn om in SU te blijven/wonen
  alhoewel geen duidelijke ziekte wordt weergegeven maar laten we dat gemakshalve aannemen. en t 1ste, financieen, dat ontbreekt want al 10 maanden is geen huur betaald en dat is nodig voor ook al het andere betreft levensonderhoud. als hij nederlander is dan (ff) terug om orde op zaken te stellen. Dus wat is wijsheid het een sluit het ander niet uit gewoon je doekoe en gezondheids kwestie regelen in NL waardoor je wel voorzienend terug kan naar SU. Succes en sterkte

 2. Zei die reageren met keer terug naar Nederland, luister bij deze aub goed.
  Het is voor zijn gezondheid vanwege het weer.
  Als jullie niet kunnen helpen hou tenminste uw commentaar voor u zelf.
  Zijn opzoek naar hulp en geen commentaar!
  Ze hebben al 10 mnd geen huur kunnen betalen.

 3. We weten allemaal hoe streng de regels zijn in Nederland dus blijf maar één optie terug keren naar Nederland misschien is meneer geen geregistreerd muzikant of zonder melding verblijven in het buitenland word lastig

 4. Het is heel erg voor die meneer maar als hij nederlander is moet hij terug naar Nederland om hulp te krijgen.

 5. GA terug hier in Suriname ga je zo in je graf ik hoor..medicie is BAAAAARSLECHT hier hoor ..succes

 6. Beste Clarence geeft niet op ga richting Jezus …
  Hij geneest bevrijd en verlost
  Er is Hoop aanvaard Jezus Christus als je verlosser🙏🏾 vraag vergeving van je zonden!
  Bid en Hij zal je antwoorden.
  Hij alleen kan je bevrijden uit jou lijden!
  Vraag dat hij in je leven komt….en zal wonderen zien van De Almachtige god 🙏🏾
  Er is geen ziekte dat God niet kan genezen🙏🏾
  Mijn nichtje is genezen van deze ziekte SLE….
  Alleen de almachtige kon haar genezen…leeft nu als een Christen vol van de Heilige Geest🙏🏾
  Ga richting Jezus Clarance🙏🏾🙏🏾

 7. Beetje vaag allemaal, hij heeft niet concreet een diagnose. De meeste mensen willen juist naar Nederland om behandeld te worden en deze meneer heeft de mogelijkheid maar kiest zelf voor Suriname waar medische zorg slecht is. Sterkte voor Clarance!

Comments are closed.