Politie Nederland schiet man van Surinaamse afkomst dood – video

sital Nederland

Wat een vreselijk bericht uit Nederland

De 36-jarige Rishi Sital is overleden in Nederland. Hij is geraakt door meerdere politiekogels en overleed in het ziekenhuis. De buren snappen er niets van en zijn ontzettend geschrokken dat zoiets in hun straat is gebeurd. Ze hadden namelijk nooit echt last van hun ‘Surinaamse’ buurman

Video – Ze denken dat zijn recente echtscheiding en het feit dat hij zijn kids misschien niet meer mocht zien de reden was dat hun buurman even ‘de weg kwijt was’. Bekijk het bericht om te lezen wat er is gebeurd. Bekijk de video om te horen wat de buurt vertelt. Is het nodig om iemand dood te schieten? Is het niet mogelijk om iemand met 1 kogel, bijvoorbeeld in de knie, uit te schakelen? Of had de politie geen andere keus. Wat denken jullie ervan? We wensen de familie Sital veel sterkte

Bewoners van de Carelshavenstraat in Den Haag kunnen nog steeds niet geloven dat hun 36-jarige straatgenoot eerder deze week door meerdere politiekogels om het leven is gekomen. ‘Ja, de muziek stond wel eens hard, maar ik had echt geen overlast van hem’, zegt de buurman die schuin boven hem woont. ‘Ik denk dat de echtscheiding en dan vooral het feit dat hij de voogdij over zijn kinderen kwijt raakte de reden is dat hij doordraaide’, zegt een andere bewoner van de portiekflat.

Afgelopen dinsdagmiddag kwam de politie naar de Carelshavenstraat voor een melding van een verwarde man. Niet veel later werd de man, die met een mes op straat liep, geraakt door meerdere politiekogels en stierf in het ziekenhuis. Omroep West interviewde bijna alle omwonenden en komt tot deze reconstructie.

Aan de Carelshavenstraat staat een portiekflat met enkele tientallen woningen. Het is sociale woningbouw. ‘Het verloop van bewoners is zo snel hier. Sommigen wonen hier wel al jaren, maar deze man woonde er pas een jaar’, zegt de garagehouder die aan het begin van de straat zit. ‘De man had de avond ervoor een drankje gedaan en zijn buurvrouw gaf hem zelfs nog een fles wodka’, vertelt de buurman die schuin boven de woning woont.

Wie is de man die is doodgeschoten?

‘Hoe ik hem moet omschrijven? Aardige man, van Surinaamse afkomst, tattoo op zijn gezicht, woont hier net een jaar en kreeg onlangs te horen dat hij de rechtszaak over de voogdij van zijn twee meiden had verloren’, zegt de buurman. De buurvrouw bevestigt dit verhaal. ‘Het verliezen van je kinderen maakt iedere ouder gek’, zegt de buurman van schuin boven. Volgens de website BOEVENNIEUWS gaat het om de 36-jarige Rishi Sital

De bewuste middag

‘Mijn vrouw hoorde al heel veel herrie in de woning, alsof alles door het huis werd gegooid’, zegt de buurman. In het portiek zijn nog gebroken ruiten te vinden, de voordeur is inmiddels dichtgetimmerd. Een buurvrouw heeft er gele rozen neergezet. Maar wat ging er aan vooraf?

‘Na ongeveer een uur lang veel herrie vanuit zijn woning liep hij ineens op straat met een groot kapmes. Hij was duidelijk helemaal verward. Hij deed ook niet echt iemand kwaad, hij schreeuwde letterlijk en figuurlijk om aandacht’, zegt de buurvrouw van de bovenste etage, die alles zag gebeuren. De politie kwam zonder sirene de straat in. ‘Ik zag ze nog voorbij rijden de straat in’, zegt de garagehouder die daarna zijn kantoor in liep om iets te pakken.

Meerdere keren geschoten

De man wordt door de politie gesommeerd zijn mes op de grond te leggen. Dat doet hij niet. ‘Toen schoot de politie in de lucht, een duidelijk waarschuwingsschot. Toen de man nog steeds niet luisterde, schoten ze hem in zijn been’, zegt de buurvrouw van de bovenste etage. De man was zeer waarschijnlijk onder invloed, want hij ging opnieuw op de agenten af, zo vertelt de buurvrouw. ‘Ze probeerden hem te overmeesteren, maar schoten toen meer dan vier keer in zijn buik. Daarna schopten ze zijn mes uit zijn hand’, zegt de buurvrouw. Verschillende buurtbewoners bevestigen dat.

Reanimatie later gestart

De politie doet volgens een buurtbewoonster op dat moment niks, totdat de ambulance komt. ‘Pas toen die er was gingen ze de man reanimeren, maar dat was al te laat.’ De garagehouder heeft het bewuste moment niet gezien, maar hem wel zien liggen op de grond. ‘Ik zag hem nog wel bewegen toen de politie had geschoten, hij leefde toen nog wel.’ De 36-jarige man overleed en de Rijksrecherche nam daarna het onderzoek van de politie Den Haag over.

Lees hier en hier meer op de website omroepwest.nl en op Boevennieuws.nl. Ook hier vind je extra informatie

Bekijk een video en luister wat de buurtbewoners zeggen:

sital Nederland
sital Nederland

6 thoughts on “Politie Nederland schiet man van Surinaamse afkomst dood – video

  1. Is het sital die Erwin Mulder dood stak.zo te zien slaap de heer niet sorry.Hij is nu bij Mulder daar zullen ze het verder uit vechten gij mag niet doden.agenten werden bang van hem ze kennen hem als een moordenaar.dus namen ze geen risico.had hij de kans gehad zou hij een agent mee nemen.die vrouw heeft gelijk om te vertrekken straks las zij in de dode kist.is hard maar ja m’n mening.mijn condoleance aan de fam.

  2. Aan alle agenten die onder het mom van agent zijn anderen neerschieten/vermoorden, jullie komen jezelf tegen. Ik vind jullie grote schijtzakken. Hoe konden jullie de man niet overmeesteren? Nee, er moest weer geweldadig worden opgetreden. Jullie hadden zeker de frustraties van huis mee. Ik vind jullie gewetenloze creaties. Geen woorden voor. Ik vind het jammer dat ik niet zal weten hoe jullie leven verder gaat verlopen. 1 ding is zeker dat jullie hiervoor gaan boeten. Het universum slaapt niet.Ben het helemaal zat met jullie optreden.

  3. Allereerst mijn welgemeende condoleances aan de familie van de heer Rishi Sital , vader , moeders , broers , zussen en in het bijzonder de kinderen van Rishi . Ik wens jullie heel veel sterkte , liefde en kracht in deze moeilijke tijd .

    EEN VRAAG AAN JOU TAMANNA
    Wat is er hier niet waar aan Tamanna ? Ben je soms familie van de moeder? Wrm zouden de kinderen niet de andere kant van het verhaal mogen lezen , wrm mogen ze niet weten dat moeder waarschijnlijk mede verantwoordelijk is voor vader zijn ondergang , wrm niet ? In deze vrouwencultuur hebben de vrouwen het voor het zeggen wat betreft de kinderen en er zijn er een paar bij die daar misbruik van maken , er zijn er een paar bij die hun kinderen gebruiken en misbruiken om hun eigen ik tevreden te stellen , ze beseffen niet dat ouders scheiden maar ouders en kinderen niet . Het wordt tijd dat er verder gekeken wordt en zich niet vast te houden aan deze vroiwencultuur en de kinderen maar blindelings toewijzen aan die maskerdragende geschifte moeders . Hierdoor zullen vele familiedrama’s voorkomen worden . In deze is lijfelijk de heer Rishi Sital enkel slachtoffer , maar geestelijk zijn er die dag meerdere mensen gestorven .

    Rishi Sital het was niet nodig zo aan je eind te komen , maar God weet waarom . Rust In Vrede , waak vanuit het hiernamaals over jou kinderen. Ga In Vrede .

  4. Deze en alle artikelen rondom de dood van Rishi is zeer zeer onrespectvol voor zijn kinderen en de moeder van die kindjes!!! Wat moeten die kinderen hiervan denken als dit soort onwaarheden lezen. Echt zeer teleurstellend! En absoluut geen woorden voor deze sensatie!!

Comments are closed.