1 nieuwe besmetting in Coronie – Video’s hoe draag je veilig een mondkapje?

‘Ze zeggen ons dat we het op moeten doen, maar niemand van het covid-team heeft ons uitgelegd hoe we het moeten dragen.’ Bijna iedereen draagt een mondkapje in Suriname, maar doen we het wel goed? Onjuist gebruik kan namelijk ongezond zijn!

[quads id=1]

1 nieuwe besmetting in Coronie en 1 in Wanica! Er zijn vandaag 140 testen gedaan en daaruit zijn 2 nieuwe besmettingen gekomen. En we hebben op dit moment 22 BEVESTIGDE coronabesmettingen in ons land. Bekijk de overige nieuwe cijfers en geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Video’s – Dhr Ricky Stuttgart heeft een belangrijke boodschap. We moeten niet alles letterlijk overnemen van Europa. Bekijk de video’s samen met je huisgenoten. Het gaat namelijk over het juiste gebruik van een mond-neus bedekking. Veel mensen hebben namelijk geen idee hoe je veilig een mondkapje moet gebruiken. Geef het bericht en de video’s door aan een ieder zodat ze ook op de hoogte zijn. Stuttgart heeft nog meer interessante tips.

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Bekijk  onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe.

Gebruik mond- neus bedekking

Levensmiddelen technoloog Ricky Stuttgart heeft een onderzoek gedaan naar het gebruik van mondkapjes. Het niet goed gebruiken van deze kapjes kunnen juist zorgen voor gezondheidsproblemen.

[quads id=1]

‘Er kleven heel wat risico’s aan bij onjuist gebruik ervan. We moeten niet alles klakkeloos overnemen van Europa en Nederland. Suriname moet zelfonderzoek doen, wij hebben namelijk een heel ander klimaat. Weerstand opbouwen is een vereiste, want vroeg of laat krijgen we allemaal wel te maken met het virus.’ Dat zegt Stuttgart

Video

Bekijk hier een video van TBN Prime alert. Levensmiddelen Technoloog Stuttgart geeft ons informatie over het juiste gebruik van de mond- neusbedekking en meer.

[quads id=1]

Bekijk hier nog wat video’s over het veilig gebruik van een mondkapje

Bron: Covid-19 Suriname officiële website

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland