Video’s – Update moeder en dochters uit huis gezet door ex – 1 voor 12 Suriname

moeder Suriname Cuba

Bij deze willen wij een ieder bedanken voor hun bijdrage en het delen van ons bericht. Er zijn veel reacties en opmerkingen geplaatst. Daarnaast is er heel veel hulp geboden voor de moeder die samen met haar 2 dochters op straat is gezet door haar ex.

Emotionele video – Luister naar de emotionele update van de moeder en van Stichting 1 voor 12. Ze bedanken een ieder. Vooral de mensen van Times Mall, de Cubaanse gemeenschap in Suriname en mevrouw Janella die samen met haar man enorm veel moeite voor haar heeft gedaan. Een ieder kan in de problemen raken, lieve mensen. All we need is love. P.s. velen kunnen de moeder niet verstaan maar de beelden zeggen genoeg. Geef het bericht en de video’s door aan een ieder zodat ze op de hoogte zijn. Dit is de kracht van Stichting 1 voor 12 en de gemeenschap. Samen staan we sterk

Moeder uit Cuba

Mevrouw Leandra, de Cubaanse moeder die met haar dochters aan de Butaanstraat in Paramaribo Noord op het balkon van een Chinese winkel is aangetroffen is wederom in gesprek geweest met stichting 1 voor 12. De Cubaanse gemeenschap in Suriname en ook mevrouw Janella en haar man hebben de situatie gevolgd en hebben contact gemaakt met de stichting.

moeder Suriname Cuba
De emotionele moeder en haar dochters

Hierbij een update: Mevrouw is opgevangen door de Times Mall. Ze krijgt onderdak en voeding. Het is de bedoeling dat ze inderdaad terug gaat naar haar geboorteland Cuba. Ze heeft daar kinderen en familieleden die haar liefdevol zullen opvangen. Mevrouw Leandra wil hierbij een woord van dank uitspreken aan de mensen die haar bijstaan.  Bekijk de video met de update: Bekijk daaronder de eerdere video.

Video update

Bekijk de eerdere video van 1 voor 12

Eerder schreven we: Een moeder en haar tienerdochters uit Paramaribo Noord zijn uit huis gezet. Vanwege ruzie in de relationele sfeer zwerven ze nu op straat. Haar dochters zijn 7 en 14 jaar oud. 1 voor 12 trof het gezin van 3 aan op het balkon van een verlaten winkelpand. Daar is er tenminste schaduw.

Kijk en luister naar het trieste verhaal van de moeder. Geef het bericht door aan iedereen. Wellicht kan iemand deze mevrouw helpen. Ze heeft dringend hulp en advies nodig. Dit is namelijk geen gezonde leefomgeving voor de meisjes. Dit kan zo niet langer. 1 voor 12 doet veel voor de gemeenschap, maar ze kunnen het niet alleen. Hoe kunnen we deze moeder helpen?

moeder dochters

Video

Bekijk de eerste  video en luister naar de oproep van de stichting.

Lees hier het volledige eerste bericht erover:
Video – Moeder en 2 dochters uit huis gezet door ex – 1 voor 12 Suriname

Deel deze video met anderen. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Wilt u direct doneren?

vakantie Suriname Nederland test
Heeft u een PCR test nodig voor uw reis naar Suriname?

SPSB rekening SRD 315.214.0101 – Euro  315.214.040 – Dollar 315.214.041
Finabank SRD 197.90.53
Via ING Nederland IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06