881 mensen in quarantaine in Suriname – Video Suriname investeert in vaccin

Een goedwerkend vaccin komt steeds dichterbij. Het vaccineren in Suriname kan misschien al in het eerste kwartaal van 2021 beginnen. 

Er zijn weer extra mensen in quarantaine gegaan vandaag. We zitten nu op 881! Er zijn vandaag 105 testen gedaan en daaruit zijn 4 nieuwe besmettingen gekomen. En we hebben op dit moment 22 BEVESTIGDE coronabesmettingen in ons land. Bekijk de overige nieuwe cijfers en geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Video – Bekijk de extra informatie omtrent het nieuwe vaccin. Het is nog niet op de markt maar men begint al voorbereidingen te treffen. Suriname gaat voor veiligheid en effectiviteit. Meer informatie in de video en geef het door aan een ieder. Zijn jullie ook blij als het vaccin er is? Of zijn jullie ook een beetje huiverig?

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Bekijk  onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe.

vaccin

[quads id=1]

Het lijkt erop dat we steeds dichterbij een werkend vaccin tegen het covid-19 virus komen. Suriname heeft reeds geïnvesteerd in de ontwikkeling en leverantie van het vaccin. Ook Nederland heeft onlangs de toezegging gedaan om ons land bij te staan met een hoeveelheid vaccins. Belangrijk is wel dat de ontwikkelde vaccin eerst de goedkeuring moeten krijgen van de WHO.

Let wel. De frontline werkers en de kwetsbare groepen zullen als eerste worden gevaccineerd

Video

[quads id=1]

Bekijk hier de nieuwe video van het Covid-19 journaal met meer informatie hierover. Geef het door aan belanghebbenden. Kijk vanaf minuut 7.41

[quads id=1]

Bron: Covid-19 Suriname officiële website

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland