Video – 10-jarige drinkt gramoxone in Suriname

kind Suriname school

Wederom een zeer trieste gebeurtenis in Suriname.

Een kind van 10 jaar heeft Gramoxone gedronken. Dit is het tweede geval binnen een week. En wederom in district Nickerie. Het lijkt erop dat ook deze daad te maken heeft met de situatie op school

[quads id=1]

Bekijk de video van meneer Mones. Hij legt uit wat er is gebeurd. Het is van belang dat er meer voorlichting komt. Misschien moet het strafbaar worden om Gramoxone binnen het bereik van kinderen te bewaren? Misschien moeten we meer praten met onze kinderen? Hoe kunnen we er voor zorgen dat zoiets nooit meer gebeurt? Het meisje ligt in het ziekenhuis. Hopelijk komt het goed en kan ze weer volledig herstellen. Deskundige hulp is nodig. Sterkte aan iedereen.

[quads id=1]

Leerling OS Henar

Een leerlinge van OS Klein Henar, de 10-jarge Darshana, heeft een verdelgingsmiddel ingenomen. Het meisje heeft Gramoxone gedronken. Ze is opgenomen in het MMC ziekenhuis te Nickerie.

Het schoolhoofd van Os Klein Henar, heeft het geval bevestigd, maar wenste verder geen commentaar te geven vanwege de gevoeligheid van de zaak. Hij verwees meneer Mones, van Actionnieuws Suriname, naar de inspecteur van onderwijs. De politie van Henar is ook bekend met deze zaak.

[quads id=1]

Leerprestaties

Volgens onderzoek van meneer Mones, van actionnieuws Suriname,  zijn de leerprestaties van de 10-jarige leerlinge niet goed. Maar wat de werkelijke reden is geweest van de inname van de dodelijke vloeistof is nog onduidelijk.

Niet lang geleden heeft de 12-jarige Stephani Mangal een eind gemaakt aan haar leven. Ook zij dronk gramoxone. Haar vader gaf aan dat het meisje problemen op school had. U kunt in dit bericht de video van de emotionele vader bekijken.

Video

[quads id=1]

Bekijk de video van meneer Mones voor meer informatie.

Lees ook:
Video en foto’s – 12-jarige Stephani Mangal uit Suriname overleden

Bekijk de video van de uitvaart van de 12-jarige Stephani

[quads id=1]

2 thoughts on “Video – 10-jarige drinkt gramoxone in Suriname

  1. Naar nieuws voor FB, hoort hier niet maar bij professionelen, die met scholen en ouders kunnen praten.

Comments are closed.