Surinaamse wereldreiziger, Ricky Sewpersad, uit Nederland is jarig – foto’s video

‘De ex-corona patiënt is blij dat hij vandaag zijn 32ste verjaardag mag vieren’.

Vandaag is wereldreiziger Ricky Sewpersad van Never Stop Exploring jarig. Hij wordt van harte gefeliciteerd door FamilieNieuws. We zijn trots op hem omdat hij onze Surinaamse vlag naar zoveel landen brengt. Helaas heeft corona zijn plannen in de war geschopt. Niet alleen omdat het vliegverkeer zo goed als plat ligt, maar de jonge wereldreiziger is zelf ook besmet geraakt.

[quads id=1]

Wij vroegen hem hoe het met hem gaat. Lees zijn persoonlijke ‘coronaboodschap’. Bekijk ook wat prachtige foto’s en video’s van hem. Geef het door aan een ieder! Hij is vandaag 32 jaar geworden. Helpen jullie mee met de felicitaties? Die kun je plaatsen onder dit bericht.

[quads id=1]

Ricky Sewpersad

is vandaag 32 jaar geworden

Besmet met corona

Het verhaal van Ricky op zijn 32ste verjaardag: Maart 2020 maakte ik mijn laatste vliegreis en dat was naar Griekenland voor de canyoning daar. Meteen na me terugkomst werd ik ziek en bleek dat ik corona had. Na een ziekteperiode van 6 weken kon ik langzamerhand mijn normale leven oppakken. In Mei was ik volledig weer aan het werk.

Suriname Corona

Suriname

[quads id=1]

Tot heden heb ik nog geen vliegreis gemaakt en het was wel ff wennen om ineens thuis te zitten. Het meeste mis ik toch thuisland Suriname, dit omdat ik daar nog een handjevol naasten heb. Ik heb begrip voor de maatregelen en vind het goed dat alleen mensen met een goeie reden worden toegelaten. Zodra het veilig is zal ik gegarandeerd eerst Suriname aandoen.

In september heb ik wel een autoreis naar Italië en Oostenrijk gemaakt met mijn reisgenoot Murtaza. Hierover is alles terug te vinden op mijn pagina: Never stop Exploring

Maak geen grappen

[quads id=1]

Tot slot wil ik iedereen een hart onder de riem steken, en hoop ik dat alles snel weer normaal is. Als ex corona patiënt wil ik graag meegeven om er geen grappen mee te maken en dat iedereen gewoon de richtlijnen moeten volgen. Ik heb nog veel op me bucketlist staan maar prioriteit nu is dat alles weer normaal is. Ricky

Wil je hem beter leren kennen? Bekijk dan onderstaande video:

Eerdere berichten:

vakantie Suriname Nederland test
Heeft u een PCR test nodig voor uw reis naar Suriname?

Wereldreiziger Ricky Sewpersad reist met mondkapje door Azië vanwege Coronavirus

Video – De felicitaties aan de wereldreiziger, Ricky Sewpersad

Video – Ricky Sewpersad, de wereldreiziger van Suriname, is vandaag 30 jaar geworden

Foto’s en video’s – De vlag van Suriname is samen met Ricky Sewpersad op ‘vakantie’ geweest in alle EU lidstaten

De felicitaties aan de jarige wereldreiziger, Ricky Sewpersad (video’s & foto’s) Suriname – Nederland vakantie

Video’s en foto’s:

[quads id=1]

[quads id=1]

Wil je zijn page volgen? Klik hier: Never stop Exploring