35-jarige Nadia Daniel uit Paramaribo wordt gezocht – politie Suriname

opsporing politie Paramaribo

Politie Suriname vraagt hierbij uw medewerking bij de opsporing van de 35-jarige (mogelijke) geweldenaar Nadia Daniel uit Paramaribo. Ze wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan diefstal middels geweldpleging

[quads id=1]

Bekijk het officiële opsporingsbericht van de politie voor meer informatie omtrent de opsporing en haar personalia. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan iedereen. Wellicht kan ze zich vrijwillig melden bij de politie.

[quads id=1]

O P S P O R I N G: DANIEL, NADIA KATHLEEN
18 November 2020 by Public Relations in Opsporing & Gezocht – No Comments

De procureur-generaal bij het Hof van Justitie in Suriname verzoekt, gelast de opsporing, aanhouding en voorgeleiding van de verdachte met de volgende personalia:

——————————————–DANIEL, NADIA KATHLEEN—————————————

[quads id=1]

Geboren op 08 april 1985 te Paramaribo, laatst gewoond hebbende aan de Peterburgweg te Paramaribo.

DANIEL, NADIA KATHLEEN, voornoemd wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan diefstal middels geweldpleging, medeplichtigheid aan diefstal middels geweldpleging, zoals omschreven in het Surinaams Wetboek van strafrecht.

S I G N A L E M E N T

[quads id=1]

GESLACHT……………………………………………VROUWELIJK

ETNICITEIT……………………………………………CREOOL
HUIDSKLEUR………………………………BRUIN

HAARDRACHT…………………………….(KROES) WAVE

POSTUUR ……………………………………VORS GEBOUWD

LENGTE ……………………………………..1.66M

Eenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met het ressort Latour op de telefoonnummers 481524; 483547, de Command Center op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

[quads id=1]

Paramaribo, 17 november 2020,
De procureur-generaal bij het Hof van Justitie in Suriname

Namens deze,
De inspecteur van politie 1e kl,

(M. PINAS)
KORPS POLITIE SURINAME
Bestrijding Zware Criminaliteit
Forensische Opsporing.
Telefoon: 404022
O P S P O R I N G

opsporing politie Paramaribo
De gezochte Nadia

4 thoughts on “35-jarige Nadia Daniel uit Paramaribo wordt gezocht – politie Suriname

  1. Ze nooit gehouden van haar kinderen, ze is niet met hun, kinderen is bij haar ouders, waar ouders zelf zorg nodig, kinderen nooit gevoelt moeder liefde, zij doet neks voor kinderen, en nog voer geweld en diefstal gezocht, jammer

  2. Ze moet beter zichzelf prestere, en beter zorgen voor haar kinderen inplatas dief spelen

  3. Ik neem haar niet kwalijk iedereen lijdt nu honger door chan met zn fam.Die eten en drinken op tijd. Mijn volk heeft honger.En Daniel zal niet de laatste zijn.politie gaat hun handen vol hebben voor opsporing.mensen worden nu gedwongen om te stelen en roven.Maar de echte Rovers die u moet oppakken die grote boeven laten jullie lopen.trons ze hebben geld en kunnen betalen.maar achter Daniel verspillen julli tijd.Ga hoefdraad arresteren dan brn ik trots op de PG.maar nee achter deze hongerige vrouw jagen jullie als homden op haar.ik hoopt dat jullie haar niet vinden.Hoe veel keren werd ik berooft in suriname hebben jullie die rovers gepakt neee.Een joeka vrouw zit in mn huis meerdere aangifte gedaan we hadden gevochten haar zoon bedreigde me met een houwer.Hij kraakte boven van mn huis hebben jullie hem gearesteerd nee zn moeder moet verhuizen ze belooft maar gaat niet.ik kom mn huis af breken ik moet verbouwen dan zult u weer zeggen ik mag niet.haar zoon woont boven in mn huis gooide mn zakken kleding in huis weg ik deed aangifte jullie deden niets.Dan rennen jullie achter deze arme vrouw en die jongen verkoopt drugs in mn huis.Buurt agent kwasiba weet alles en Hoofdinspekt ik legde alle papieren van mn huis.maar jullie zijn zo coruptie bezig maar ja.Beamte ga echte boeven opsporen jullie maken me echt boos.PG spoor hoefdraad op door hem lijdt mn volk honger ze moeten stelen om te overleven .Ik hoopt dat mn volk opstaat en voor chan huis staat.Danielle ik weet dat je dit leest meid draag pruiken en ga het land uit hopend dat je al weg bent.politie helpt mij nooit ik helpt ze ook niet.Dag Beamte.mev Grace Wijnhard. Mn mening naar politie toe.luie wammes ga Hoefdraad oppakken niet alleen Adhin die onschuldig is door kapotte computers.net als die vorige man zelfde fout weer.

Comments are closed.