Video – ‘Kunnen jullie me helpen met mijn zieke zoon’. 1 voor 12 Suriname

Ryano Eersteling Paramaribo

De 21-jarige Ryano Eersteling uit Paramaribo heeft een spierziekte. Hij verbleef in een tehuis maar is weer terug bij zijn moeder geplaatst. De zorg valt haar ontzettend zwaar. Ze staat er helemaal alleen voor. Ryano is namelijk een flinke jongen.

[quads id=1]

Moeder en Ryano zijn in gesprek gegaan met Stichting 1 voor 12 Suriname. Hulp kan geregeld worden maar er is wel een vereiste. En daarom doet Ryano persoonlijk een oproep aan de gemeenschap. Bekijk de video en luister naar het verhaal van zijn moeder. Geef het bericht door aan iedereen. Wellicht bereikt het de juiste mensen zodat moeder en zoon snel geholpen kunnen worden. 1 voor 12 doet veel voor de gemeenschap maar ze kunnen het niet alleen.

[quads id=1]

Moeder van Ryano

Ryano Eersteling Paramaribo

Ryano woonde in Huize TykTyl te Paramaribo. Maar zodra je de leeftijd van 21 hebt bereikt word je overgeplaatst. Hij werd weer thuis bij zijn moeder geplaatst. Helaas zonder de reguliere zorg en andere gemakken die hij had in het tehuis. Alles komt nu neer op zijn moeder. Ze heeft het daar wel ontzettend zwaar mee. Ze is in contact geweest met stichting 1 voor 12 om har verhaal te vertellen.

Het is zwaar

[quads id=1]

De moeder van de 21-jarige Ryano Eersteling uit Paramaribo kan in haar eentje de zorg van haar zoon niet aan. Ze heeft het erg zwaar. Maar er zijn mogelijkheden. Ryano zelf doet een oproep aan de gemeenschap. Hij is namelijk opzoek naar een scootmobiel. Dat is zijn innige wens. Daarmee zal hij zich vrijer kunnen bewegen en kan zijn moeder tevens hulp krijgen. Bekijk de video en geef het door aan een ieder. Misschien zijn er mensen zie kunnen helpen.

Video

[quads id=1]

Deel deze video met anderen. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Wilt u direct doneren?

SPSB rekening SRD 315.214.0101 – Euro  315.214.040 – Dollar 315.214.041
Finabank SRD 197.90.53
Via ING Nederland IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

Lees ook:
Redactie: Rosebel Gold Mines stopt $200.000 in Huize Tyltyl

Video – Help mijn schoonzoon, Vishaal Boedhoe uit Suriname, is vermist

[quads id=1]

Mijn zoon en broer Kenneth Blackson is er niet meer – video’s 1 voor 12 Suriname

Mijn zoontje Winesh heeft een hersentumor – Radeloze moeder smeekt om hulp – video 1 voor 12 Suriname

Dakloze moeder en zoon uit Paramaribo moesten op straat slapen – video 1 voor 12 Suriname

Video – Familie dood gekapte zoon uit Paramaribo heeft het enorm zwaar – 1 voor 12 Suriname

Dringende oproep uit Paramaribo: Mijn zoon heeft een nierdonor nodig – video 1 voor 12 Suriname

Rachel heeft zoontje met kanker en moet van schoonmoeder het huis uit – 1 voor 12 Suriname (video)

Wat is er mis met mijn zoon? Een wanhopige moeder in gesprek met 1 voor 12 Suriname (video)

video – 1 voor 12 Paramaribo op bezoek bij mevrouw van Engel en haar zoon