Politie Suriname gaat weer strenger controleren – Bruggen worden afgesloten

politie Suriname

Het aantal nieuwe besmettingen dat er dagelijks bijkomt is nog steeds relatief laag. Het gaat goed in Suriname, maar het lijkt alsof de mensen vergeten zijn dat Covid-19 bestaat. Na 22.00 uur zijn er gewoon mensen op straat en het is op sommige plaatsen gewoon veel te druk op de dag

[quads id=1]

De politie laat hierbij weten dat ze weer strenger gaan controleren en optreden. Bekijk de bekendmaking voor meer informatie en deel het met een ieder zodat ze op de hoogte zijn. Kennen jullie de regels nog wel? Of zijn jullie die vergeten?

[quads id=1]

Politie kondigt verhoogde controle werkzaamheden aan tijdens lock down uren

Het Korps Politie Suriname maakt bekend dat binnen niet al te lange tijd de politie de controle werkzaamheden tijdens de lock down uren wederom zal verhogen. Daarbij zal er na 22.00 uur in de avond strenge maatregelen worden getroffen tegen lock down overtreders waaronder ook houders van restaurants, bars en verkoopstandjes.

[quads id=1]

Tijdens deze strengere maatregelen zullen eveneens de bruggen over de Suriname rivier, de Coppename rivier, de Saramacca rivier en het Saramacca kanaal worden afgesloten door de politie. Zoals bekend is het tijdstip tussen 22.00- tot en met 05.00 uur de “Lock down” periode, één der Covid-19 maatregelen.

[quads id=1]

Alleen personen die een dispensatie bewijs van het NCCR hebben of personen behorende tot de zogenaamde essentiële diensten, die van of naar het werk gaan, zullen doorgelaten worden wanneer zij bij de bruggen aankomen. De rest zal ter plaatse moeten blijven tot na de “Lock down” periode.

[quads id=1]