“Ik heb zoveel pijn, kan iemand mij aub helpen?” Karan uit Suriname zoekt hulp

Karan hulp Suriname

Elke dag pijn. Al bijna 10 jaar lang. Er moet snel iets gebeuren want Karan is moe

Hartverscheurend om het verhaal van Karan te lezen. De jongeman heeft ons geschreven omdat hij ten einde raad is. Elke dag leeft hij met pijn. Hij valt huilend in slaap omdat hij niet weet wat hij moet doen. Hij voelt gewoon dat zijn lijf aan het afbouwen is.

Hij heeft dringen medische hulp nodig, maar hij weet niet waar hij moet beginnen. Hij wil graag dat een specialist nog eens goed naar hem kijkt en hem kan vertellen wat er met hem aan de hand is. Hij zoekt genezing. Hij is vaker onderzocht door specialisten maar niemand kan hem vertellen wat er aan de hand is. Hij hoopt door middel van zijn brief serieus geholpen te worden. Willen jullie zijn verhaal lezen? Help Karan door zijn brief te delen met iedereen. Hopelijk kan het de juiste mensen bereiken. Misschien zegt iemand wel: Oh, hij heeft dit of dit. Ken jij een specialist, in binnen of buitenland? Geef de brief dan door. Karan heeft hulp nodig. Zijn lichaam raakt uitgeput. Hij is moe. P.s. Dit is geen anoniem verhaal. Dit is Karan zijn eigen naam, foto, telefoonnummer en Facebook adres. We vragen u vriendelijk geen misbruik te maken van zijn privé gegevens. Dit is een jongeman in nood.

Karan uit Suriname

Beste mensen,
Ik heet Karan Nathoeni (dat is mijn echte naam) en ik heb echt dringend hulp en advies nodig. Volgend jaar is het namelijk 10 jaar dat ik ziek ben. Ik heb al bijna 10 jaar vreselijke pijnen en tot nu toe kan geen enkele specialist de oorzaak van mijn pijn achterhalen. Ik wilde eigenlijk niet mijn privé leven zo op het net zetten. Maar ik ben wanhopig. Ik ben ten einde raad en weet niet meer wat ik moet doen. Ik ben heel bang voor negatieve reacties. Ik ben een tijd vreselijk gepest en daar door depressief geraakt. Mensen beoordelen me snel, sinds jonge jaren wordt ik al gepest. Ik ben daar wel weer bang voor. Maar ik zie geen andere keus, mijn leven gaat achteruit. En ik wil vechten voor mijn leven.

Mijn toestand is op dit moment niet goed. Ik zie nu dat ik elke dag steeds meer achteruitga. Dit gaat zo niet langer, het gaat de verkeerde kant op met mijn leven. Er moet nu iets gebeuren. Ik zal mijn verhaal vertellen. Hopelijk willen jullie het lezen.
In 2011 begon het, Ik was toen 15 jaar. Ik kreeg plotseling hevige pijnen aan de linkerkant van mijn buik. Mijn linkerdarm. Mijn hele buik was opgezet en gezwollen. De ergste pijnen die ik ooit in mijn leven heb meegemaakt. Huilend moest ik de pijnen doorstaan en er was niemand die me kon helpen of die wist wat er moest gebeuren.

Elke dag pijnen

Sindsdien heb ik telkens pijnen in mijn buik. Pijn aan de linkerkant. ‘s Nachts voel ik het ook tikken. Alsof ik een grote wond heb daarbinnen. Een soort branderig gevoel dat mij irriteert. Ik weet niet hoe ik de pijn moet omschrijven maar dat voel ik nu al zo lang. De pijn is niet te houden. Ik val regelmatig huilend met pijn in slaap.

Ik heb een slechte stoelgang en soms merk je dat er bloed in mijn ontlasting is. Mijn excuus. Ik vertel mijn verhaal een beetje met extra details. Maar ik doe dat alleen omdat ik hoop dat een arts mijn verhaal kan lezen en zo misschien een diagnose kan stellen Want ik ben radeloos.

Eind vorig jaar ben ik in het AZP ziekenhuis geweest voor meerdere onderzoeken waaronder en CT scan. Ik ben geweest bij internist-gastro-enteroloog Vijai Jarbandhan. Ik ben vaker door hem onderzocht. Maar zonder enig resultaat. Ik ben al die jaren minstens 2 tot 3 keer per jaar onderzocht. Ik hoor steeds: Er is niets aan de hand.
Ik kreeg medicijnen van mijn huisarts. Maar op een gegeven moment kreeg ik hevige maagklachten. Vermoedelijk vanwege die zware medicijnen. Ik hield niets meer binnen en kreeg veel last van maagzuur. Pijn in mijn maag heb ik nog wel maar minder dan toen.

Meerdere artsen gehad

Inmiddels ben ik verwisseld van huisarts. Ik was eerst bij dokter Bilgoe met een SZF verzekering, later bij MANGOENPAWIRO-VOORN via het bedrijf was ik daar P.Z.S verzekerd en dit jaar heb ik mijn eigen P.Z.S verzekering en nu ben ik bij huisarts Tjon A Loi

Ooit heeft AZP Uroloog Castillion mij gezegd dat ik een liesbreuk had en dat ik daaraan geopereerd moet worden. Ik heb dat niet gedaan want geen enkele andere arts heeft het kunnen bevestigen. Ik wilde namelijk 100% zeker zijn dat ik een liesbreuk had. Een paar maanden geleden ben ik weer grondig onderzocht door Chirurg Drs Nannan Panday. Hij kon niets vinden. Op dat moment was mijn lichaam ‘rustig’. Maar ik moest me melden zodra ik weer hevige pijnen kreeg. Ik mocht dan cito onderzocht worden.

Karan hulp Suriname
Hier heb ik steeds pijn

Vorige maand kreeg ik plotseling in de avonduren een opgezwollen scrotum en heftige pijnen in mijn darmen. Ik kon niet een opstaan van de pijn, ik kreeg koorts en werd duizelig. Ben toen weer bij mijn huisarts beland. Hij gaat nu proberen extra informatie te verschaffen. Ik heb al een gevoel waar dat toe gaat leiden…vermoedelijk nergens naar. Ik moet daarom nu zelf actie ondernemen. Ik probeer het op deze manier via FamilieNieuws.

Mensen, ik ben moe. De afgelopen 9 jaar heb ik zoveel specialisten gezien. Ik heb zoveel onderzoeken gedaan. Ik heb een hele lijst daarvan voor de mensen die interesse hebben en er iets mee kunnen. Misschien kan men met me meedenken.
Lieve gemeenschap. Ik vraag jullie met alle respect en vriendelijkheid. Wat kan ik nog meer doen? Ik kan niet langer zo leven met deze pijnen. Mijn lichaam begint op te raken. Misschien kan iemand mij adviseren. Misschien weet iemand aan wie ik mijn brief kan richten. Wie weet naar wie ik mijn brief kan richten in het buitenland? Misschien is er daar hulp voor mij. Ik vraag jullie aub om met mij mee te denken. Please.

Graag specialistische zorg

Ik hoop zo graag dat er artsen of specialisten zijn in Suriname die mijn brief ook kunnen lezen. Maakt u aub contact met mij. Misschien hebben we iets over het hoofd gezien. Het kan toch niet dat ik nu al bijna 10 jaar moet leven met deze pijnen? Ik was 15 toen het begon. Ik ben nu 24, bijna 25 jaar. Ik heb in die 10 jaar geen dag kunnen genieten zonder pijn. Ik weet niet hoe ik het jullie uit kan leggen. Maar het leven is ondragelijk geworden. Ik weet ook dat ik niet de enige ben op de wereld die ziek is. Er zijn meer mensen, maar toch probeer ik op deze manier hulp te zoeken. Daarom maak ik nu gebruik van de mogelijkheden van FamilieNieuws. Hopelijk kan mijn brief veel mensen bereiken. Mijn naam en telefoonnummer maak ik bekend. Men kan mij gewoon contacten. Ik heb geen geheimen. En kan alles vertellen aan de mensen die interesse hebben. Ik hoop samen met jullie een oplossing te vinden.

Ik heb gelukkig wel een baan. Ik zit in de ICT. Ik heb de school niet meer kunnen afmaken. Ik was een uitstekende student. Maar door de ziekte ben ik afgewezen. Het is mijn droom geweest Natin-MBO af te maken maar helaas. Gelukkig heb ik werk. Maar het is natuurlijk wel vervelend dat ik steeds vrij moet nemen om naar de dokter te gaan. En ik ben soms ook zo snel moe. Alsof ik geen energie meer heb. Bukken strekken en zwaar tillen lukt me niet. Ik merk dat mijn darmen dan aan elkaar trekken. Heel vreemd. Ik hoop dat ik gewoon door ga kunnen werken. Ik wil niet meer ziek thuisblijven. Ik doe mijn best om elke dag te gaan. Daarnaast moet ik ook veel lopen. Ik ben mentaal en fysiek enorm achteruit gegaan de laatste jaren. Mijn lichaam is moe. Ik denk eerlijk gezegd dat ik het niet lang meer ga maken. Ik heb helaas geen vrienden en vriendinnen. Dus niemand met wie ik dit allemaal zou kunnen bespreken. Dat maakt het leven voor mij wel extra zwaar en ik voel me eenzaam. Sommige mensen kennen me. Maar ik moet zeggen: Never judge a book by its cover. Velen weten niet wat er omgaat in mijn leven. Ze maken hun eigen waarheid. Maar bij deze zijn zij ook op de hoogte.

Adviezen zijn welkom

Geachte lezers, ik ben heel erg benieuwd naar jullie adviezen. Misschien hebben jullie enig idee wat mij scheelt of wat ik kan doen. Graag vraag ik jullie om dit bericht te delen met alle mensen die jullie kennen, hetzij deskundigen of artsen of gewoon jullie vrienden en familieleden. Misschien kan iemand mij adviseren. Men mag via FamilieNieuws reageren, of men kan mij ook appen en bellen. Als ik niet opneem dan ben ik misschien aan het werk. Alvast sorry daarvoor. U mag mij ook via mijn facebook contacten. Alle gegevens schrijf ik onder deze brief. Ik plaats ook wat foto’s.

Kerken en natuurgenezers

Van hieruit bedank ik een ieder vanuit de grond van mijn hart. Hopelijk kan ik dankzij jullie beterschap vinden. Ik wil aangeven dat ik ook de culturele en spirituele kant heb geprobeerd. Natuurgenezers enzo. Het heeft mij niet geholpen. Ik heb al heel veel geld uitgegeven aan dresi’s enz. Helaas zonder resultaat. Ik ben ook moe om mijn leven lang Paracetamol en Ibruprofen te gebruiken. Ik weet ook dat er mensen zijn van de Kerk / Mandier / Moskee die mij willen ontvangen. Ik ben dankbaar daarvoor. Maar met alle respect: Ik wil nu weten wat ik heb. De oorzaak van de pijnen wil ik achterhalen. En hopelijk kan ik daarna genezen. Ik ben nu dus echt opzoek naar artsen en medische deskundigen.
Vriendelijke groeten,
Karan

Mijn contactgegevens

Mijn mobiel nummer waarop u kunt bellen en WhatsApps : +5978937776
Facebook: Karan Nathoeni

P.S. Wil je ook advies over je privéleven? Stuur ons jouw anonieme verhaal en we publiceren het gratis voor je! Je mag het ook appen naar FamilieNieuws: +31685421200

33 thoughts on ““Ik heb zoveel pijn, kan iemand mij aub helpen?” Karan uit Suriname zoekt hulp

 1. Ik denk dat je een gluten allergie hebt.
  Dwz geen brood meel producten eten doe dat 2 weken

 2. let op je eten. heb ook vaak last als ik tomaat of als ik peper.de pitjes zijn de grootste boos succes vrind

 3. Ga naar tabernacle of faith and love daar HEB ik ook genezing ontvangen. Geloof dat Jezus je Kan genezen

 4. Ht ligt aan j dikke darm.
  J gaat geopereerd worden eraan en j gaat mt een stoma moeten lopen.
  K hb ht ook bij iemand meegemaakt.
  De persoon kreunde van de pijn totdat die een grondige onderzoek kreeg en dt is eruit gebleken.
  Schaam j niet als j mt een stoma moet lopen als j maar gezond bn en zonder pijn verder kan leven.
  Eet geen peper,zoetigheid en geen kruiden gebruiken voor j eten.
  K hoop j geholpen te hebben en ga mt dit nr de dokter wat k j zei

 5. Ik zie heel goeie adviezen,Karan probeer ze op te volgen
  Het is het proberen waarde
  Bidden en God vragen om jou de weg te wijzen
  Vraag om bevrijding
  Ik voel met je mee Van harte beterschap

 6. Goededag beste Karan,
  Bent u intussen reeds al verholpen ??.
  Ik had u een app gestuurdt, maar geen reactie.
  U heeft wat in uw lichaam, die de ziekte niet laat wijzen.
  En wij zijn bereid jou te helpen, zodat de doktoren exact kunnen constateren wat voor ziekte het is.

  Ik hoop dat u zo spoedig reageert. Want het is nog niet laat.
  Wees u niet bang. Hebt u vertrouwen en geloof.
  Contact u mij op het nummer 8788170.

  Afz : Christiano Alidikromo

 7. Er is een kerk van de volle evangelie aan de kwattaweg: tabetnackel of faith, hier worden mensen bevrijd die jaren lang gekweld worden door pijn en vloeken.
  Praat met de leiders. Het komt zeker goed.

 8. Het kan nara zijn mijn schoondochter had nara heel veel onderzoek gedaan in ziekenhuis ze konden niets
  Vinden tot dat iemand aanraad om nara te laten kijken, en inderdaad ze had nara binnen halve uur zei mijn schoondochter dat ze hergebruik was.En zonder enige reden wouden specialist haar bui, operen.Sterkte en beterschap Moge GOD kracht op jou rusten.

 9. Misschien had de operatie geholpen baad het niet schaad het ook niet
  Soms kan 1 arts al uitkomst bieden

 10. Beterschap vriend, kan me voorstellen hoe moeilijk je het hebt.
  Hou vol, dit is een goed stap.
  Mensen lezen wat je hebt.

 11. Dit klinkt heel bekend en de artsen weten pas sinds kort meer over dit medisch probleem.
  Google maar eens op ACNES Syndrome betekent Anterior Cutaneous Nerve Entrapment Syndrom.
  Het is een soort van verstrengeling van zenuwen in de buikwand wat zeer hevige pijnen kan veroorzaken. Ik ben geholpen met Lidocaine spuiten destijds.

 12. Kan appendix zijn
  Drink gas soort dranken
  Geen voeding zo als kool pesie soort
  Probeer bij dokter de Deby van slands
  Zodra de pijn komen gewoon twee kussen onder je rug je bil naar beneden en knie om hoog

 13. Goedeavond Karan
  maak contact met dit nummer #8555519 ,NU,de pastor gt vr u bidden telefonisch,en je gt zeker goed VOELEN EN SLAPEN.

 14. ja ik kan me best wel voorstellen, met pijnen in je lichaam te leven, ergerder wanneer je de oorzaak niet weet, ik leef mee met je en blijven bidden, er is een GOD komt zeker goed, BETERSCHAP KARAN

 15. Accepteer de here Jesus en leg al u problemen in zijn handen hij alleen is onze redder en alleen door de Heer Jesus kunt u gered worden, believe and trust in the Lord your savior, healer, and he wil do miracle in your life

 16. Huismiddel dan gebruiken.misschien kan j lichaam niet tegen chemische stoffen.Dhr May van de natuur geeft kracht of Tap Basi Ramon Mack Nack,Sterkte het komt goed.

 17. Het kan Divertikels zijn.
  Ik heb er ook last van de laatste jaren, het is links onder en erg pijnlijk
  ik gebruik dagelijks 2 zakken laxeermiddel om mijn darmen zowat leeg te houden. Voor de darmkrampen gebruik Mebeverine Caps. ik moet binnenkort naar een speciaal darm kliniek om te onderzoeken als ze groter zijn geworden.
  Divertikels zijn kleine uitstulpingen van de Darm, geen poliep.
  Succes

 18. Kan ook navelbreuk zijn(nara)
  Laat checken bij iemand die dat weet.
  Blijf hulp vragen bij de arts,maar laat ook eve *buiten* kijken voor alle zekerheid.
  Beterschap

 19. De symptomen wijzen op ontsteking in de darmen. Het zou de ziekte van Crohn kunnen zijn. En de liesbreuk zou ik niet uitsluiten. Want bij zwaar tillen ontstaan zwelling aan de lies, bij liesbreuk
  Ik wens u heel veel sterkte en beterschap

 20. Hevige, vaak plotselinge buikpijn die rondom de navel begint*
  De pijn zakt af naar rechts in je onderbuik (meestal na een paar uur)
  De pijn wordt steeds erger (meestal binnen enkele uren)
  De heftige klachten voelen als iets wat je nooit eerder hebt ervaren
  Het aanraken en loslaten van je buik doet zeer. Ook diep inademen, hoesten of andere schokkende bewegingen (bijvoorbeeld tijdens de autorit naar het ziekenhuis) veroorzaken scherpe pijnscheuten
  Je hebt (lichte) verhoging (meestal niet hoger dan 39 graden celsius)
  De pijn kan gepaard gaan met verminderde eetlust, misselijkheid, constipatie en/of overgeven (een gevoel van algehele malaise)

 21. Het kan de ziekte van Crohn zijn.Ziekte van Crohn geeft steeds ontstekingen aan de darmen.Laat je wederom grondig onderzoeken.Een echo of een scan laten maken.Ik hoop,het allerbeste voor je.Sterkte.

 22. Dhr. May( Facebook page: de natuur heeft kracht). Hij maakt oso dresie. Maak contact met hem.

 23. Ik denk dat je werkelijk een liesbreuk (hernia) hebt hoor want je hebt die zelfde symptomen als van een liesbreuk. Ga weer naar je huis arts en laat hij jou verwijzen om een echo te laten maken. Voor de echo kan je bij bissesa aan de wonglaan gaan. Het is een zijstraat van de brokopondolaan. Liesbreuk is geen grap hoor want als het erger word kunnen je darmen naar beneden zakken in je balzak

 24. probeer kontakt op te nemen mt dhr.Radj Nabi 07221598,hij maakt oso dresie,volgens mij woont hij houttuin ,doet al 3 jaar ,is op messenger

 25. Laat mensen voir je bidden ga naar de kerk. JEZUS GENEEST VAN ALLE KWADE. . ALS DOKTER NIKS VINDEN. GA NAAR JEZUS HIJ US ONZE GENEEST HEER.

Comments are closed.