Video Breaking nieuws – Ex – VP Adhin aangehouden in Suriname

adhin

Breaking: Ex-vicepresident Adhin is zojuist aangehouden door de politie in Suriname. De oud-vicepresident en NDP-assembleelid Ashwin Adhin zit sinds vanmorgen vast in het kader van verhoor. De politie heeft hem opgespoord en aangehouden
[quads id=1]

Bekijk de video: Dit heeft Minister Kenneth Amoksie van Justitie en Politie zonet bekend gemaakt tijdens De Nationale Assemblee vergadering. Bekijk onderstaande video voor meer informatie.

Ex-Minister Adhin zou zich moeten aanmelden met een advocaat en dat had hij niet gedaan. Daar heeft hij tot twee keer toe de kans voor gehad. Dat zegt minister Amoksie. De president laat weten dat men het woordje aanhouden niet verkeerd moet interpreteren. De ex-VP is binnengehaald voor verhoor.
[quads id=1]

Vandaar dat de politie hem heeft opgespoord en aangehouden. Hij zal worden voorgeleid. Lid Parmessar is het niet eens met de aanhouding. Hij heeft zijn partijleden opgeroepen om de vergadering te verlaten.

adhin
Archieffoto van FB
Michael Ashwin Adhin

[quads id=1]

Bekijk hier de video vanuit de nationale Assemblee:

De president heeft aangegeven dat EX-VP is verhoord en aangehouden. Hij wordt als verdachte aangemerkt en is inmiddels opgesloten.

Later meer

[quads id=1]

2 thoughts on “Video Breaking nieuws – Ex – VP Adhin aangehouden in Suriname

  1. Er dienen meer opgepakt te worden.
    Restart the case “Naschoolse opvang” daar is ook te veel over de ruggen van het Surinaams kind en diens ouders gegaan.

  2. Eindelijk hij heeft genoeg op zijn kerfstok van verduistering en vernieling alsook voor de verkoop van alle wagens van de staat

Comments are closed.