Vader en zoon mogen niet naar huis – verdwijning Sumanta bansi in Nederland

bansi studente Nederland

De vermoedelijk vader van het kind blijft langer vast en mag met niemand praten

Wederom nieuwe ontwikkelingen in de spraakmakende zaak omtrent de vermissing van de Surinaamse studente in Nederland. Er waren drie verdachten aangehouden. 1 daarvan, de neef, is inmiddels op vrije voeten. Vader  ‘Opa Dwarka’ en zoon Mandodj zitten nog opgesloten. (foto) Zoon zit zelfs in beperking.

[quads id=1]

De 40-jarige zoon zou de getrouwde man zijn die de 22-jarige Sumanta Bansi vermoedelijk heeft bezwangerd. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belanghebbenden. Zal er uiteindelijk een doorbraak komen? Veel mensen vragen zich af of de vrouw van Mandodj niet meer weet over de zaak. Wat denken jullie dat er gebeurd kan zijn?

[quads id=1]

Bansi

Zoon Mandodj, die onlangs als derde verdachte is aangehouden omtrent de verdwijning van de Surinaamse studente Bansi in Nederland blijft langer vast. De 40-jarige zoon en zijn vader zijn opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij de verdwijning van de studente Sumanta Bansi. De zoon blijft langer vastzitten. Dat heeft het Openbaar Ministerie (OM) maandag bekendgemaakt.

Hij zit in beperkingen, dat betekent dat hij alleen contact mag hebben met zijn advocaat. Omdat het onderzoek nog volop gaande is willen de politie en het OM nog geen details geven. Inmiddels is er uitgebreid onderzoek gedaan in de woning waar de familie verblijft in Hoorn.

[quads id=1]

Meerdere mensen aangehouden

Er  waren drie mannen aangehouden in deze zaak. Namelijk de 40-jarige Mandodj, zijn vader en zijn neef. De neef is vrijdag naar huis gestuurd. Hij mag het onderzoek in vrijheid afwachten, maar hij blijft nog wel een verdachte. Wellicht komt er snel duidelijkheid in de zaak. Het blijft vreemd dat iemand ineens van de aardbodem kan verdwijnen. Iemand met toch weten wat er met haar is gebeurd? Misschien papa en zoon? Of misschien wel de getrouwde vrouw?

bansi studente Nederland

Vader van het kind

[quads id=1]

Sumanta woonde, net als vader Dwarka in bij de zoon en zijn vrouw. Zijn zoon Mandodj B is vermoedelijk de vader van het kind van Sumanta. Ze was namelijk zwanger op het moment van haar verdwijning. Ze was eerder zwanger van de getrouwde Mandodj maar heeft toen het kind, hetzij onder dwang, laten weghalen. Maar dat wilde ze nu niet meer. Volgens haar moeder was ze blij met haar zwangerschap.

Overleden

De politie vermoedt dat Sumanta vermoord is en dat haar lichaam ergens gedumpt is. De moeder van de studente liet aan De Telegraaf weten dolblij te zijn met de ontwikkelingen. Ze was er al die tijd van overtuigd dat Manodj en zijn vader verantwoordelijk waren voor de verdwijning.

Eerdere berichten en video’s:

[quads id=1]

Nu ook zoon Mandodj aangehouden – vermiste Surinaamse studente Sumanta Bansi in Nederland – video’s

Twee mannen opgepakt in zaak vermiste Surinaamse studente in Nederland – video’s

Verdachte opgepakt in zaak vermiste Surinaamse studente in Nederland – video’s