0 nieuwe besmettingen in Suriname – Video’s Aantal jongeren met suikerziekte groeit

Steeds meer jongeren in Suriname krijgen suikerziekte. Dat is niet goed! Gezond eten, stoppen met roken en een beetje afvallen kan al helpen!

Goed nieuws! Er zijn vandaag 0 nieuwe besmettingen erbij gekomen. Er zijn wel maar 35 testen gedaan. ALLE testen waren negatief. Bekijk de overige nieuwe cijfers (vermoedelijk zit er weer een vertraging in de cijfers) en geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Video – De wereld houdt zich bezig houdt met het coronavirus. Je zou bijna vergeten dat er ook andere ziekten zijn. Ziekten zoals bijvoorbeeld Diabetes. Het aantal mensen met suikerziekte groeit in Suriname. Er komen vooral veel jonge patiënten erbij. En zoals we weten ben je veel vatbaarder voor de gevolgen van het coronavirus als je al ziek bent.  Dat geldt ook voor mensen met diabetes. Bekijk de video voor meer informatie. Geef het door aan een ieder. Zorg goed voor jezelf. Blijf gezond Voorkomen is altijd beter dan genezen. Hoe kun je het voorkomen? Bekijk de video! En geef het door aan een ieder.

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Bekijk  onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe.

Suikerziekte in Suriname

[quads id=1]

In Suriname blijft het aantal mensen met suikerziekte groeien. De nieuwe patiënten zijn ook veel jonger. Dit zegt minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid in het kader van wereld diabetes dag. De minister zegt dat de focus nu gelegd zal worden op preventie en educatie.

[quads id=1]

De minister zegt dat mensen met onderliggende ziekten zoals diabetes ook vatbaar zijn voor de complicaties van covid-19 maar ook voor andere virale infecties. Daarom is het belangrijk dat mensen gezond blijven en zich regelmatig laten onderzoeken.

Video

Bekijk hier een video van ATV Suriname: Aantal Diabeten in Suriname blijft groeien. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Hoe kun je de ziekte voorkomen? Bekijk de video en deel het met iedereen!

Bron: Covid-19 Suriname officiële website

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland