Vriendje verlinkt stelende vriendin na ruzie – politie Suriname

vriendje vriendin

Ketura, Alexandro, Audrey, Bharti en Parveen zijn opgesloten vanwege de vriend van Ketura.

Ketura steelt namelijk samen met haar collega’s al een poosje van haar baas. Het gaat om grote bedragen in SRD’s. Haar vriend was op de hoogte van haar illegale praktijken. Ze had hem namelijk in vertrouwen genomen

[quads id=1]

Na een ruzie heeft hij de baas van Ketura gebeld om haar te verlinken. Bekijk het officiële politiebericht om te lezen wat er toen is gebeurd. Is het een goede daad van haar vriendje of is hij echt laag? Wat vinden jullie ervan?

[quads id=1]

Politie Suriname schreef het volgende:

Ruzie tussen vriend en vriendin brengt verduisteringszaak aan het licht; vijf verdachten aangehouden.
De politie van het bureau Latour heeft op maandag 9 en dinsdag 10 november vijf verdachten aangehouden.

Dit vijftal dat werkzaam was bij het hoofdkantoor van een bedrijf aan de Industrieweg-Zuid wordt ervan verdacht zich op verschillende momenten van het lopend jaar schuldig te hebben gemaakt aan verduistering van een groot geldbedrag in Surinaamse Dollar.

[quads id=1]

Eén van de verdachten, de 27-jarige Ketura G. kreeg eerder in de maand november ruzie met haar vriend. De vriend die op de hoogte was van de verduisteringspraktijken van zijn vriendin, belde op zondag 8 november met de eigenares van het bedrijf en stelde haar in kennis van de verduisteringspraktijken.
De eigenares, stelde binnen het bedrijf een onderzoek in, waarbij bleek dat er inderdaad op verschillende tijdstippen van dit jaar een groot geldbedrag is verduisterd door haar werknemer(s).

[quads id=1]

De benadeelde wendde zich in de late avond van 8 november tot de politie en deed aangifte.
In eerste instantie werden drie verdachten aangehouden en op een later tijdstip nog twee anderen. Het gaat in deze om Ketura G. (27), Alexandro K., Audrey K. en Bharti D. allen 25 jaar en de 20-jarige Parveen R. Laatst genoemde werkt inmiddels niet meer voor het bedrijf.

[quads id=1]

Alle vijf verdachten hebben op dezelfde werkwijze de gelden van het bedrijf ontvreemd. Wanneer klanten zich naar de zaak begaven om wat te kopen, werd dit aangeslagen op de kasregister, maar naderhand werd de opdracht weer gecanceld. Alle gelden van de gecancelde betalingen werden vervolgens ten eigen bate gebruikt.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn alle vijf verdachten in verzekering gesteld.

One thought on “Vriendje verlinkt stelende vriendin na ruzie – politie Suriname

Comments are closed.