Video – Vader uit Amerika treft dode dochters aan in huis – BlackNieuws

vader Amerika

Video – Ze hadden wat problemen want ze dacht dat hij een ander had, maar dat ze dit zou doen had deze vader nooit verwacht. Zijn vrouw maakte een einde aan het leven van hun dochters. Gewoon ineens uit het niets. 

Bekijk de video van deze Amerikaanse vader die vertelt wat hem deze week is overkomen. Hij kwam thuis en vond zijn 2 dochtertjes. Ze voelden koud aan en ze ademden niet. Zijn vrouw, heeft de kinderen vermoord. Een wrede ontdekking. Maar hij heeft het zijn vrouw vergeven. Hij houdt van haar. Niet veel mannen zouden zo begripvol zijn. Bekijk het bericht en de video. Dit is een bericht uit onze categorie BlackNieuws. Geef het door aan belanghebbenden.

Een vrouw uit Las Vegas wordt beschuldigd van moord op haar twee dochtertjes. Tegen de politie heeft ze toegegeven dat ze hen heeft verdronken – en tegen de vader heeft ze gezegd dat hun organen ‘veel geld waard’ zouden zijn. Een vreemd verhaal. Zou de moeder wel helemaal 100% zijn geweest op dat moment? Het lijkt op een zware depressieve daad.

Amanda Sharp-Jefferson werd vorige in Amerika gearresteerd en beschuldigd van moord. De vader van de kinderen, Jaykwon Singleton, belde die middag 911 nadat hij de lichamen van zijn kinderen had ontdekt in huis. Hij kwam thuis en wilde even naar zijn kinderen kijken. Zijn vrouw Amanda zei hem dat alles oké was en dat de meisjes sliepen. Hij hoefde niet te gaan kijken. Hij vertelde de politie dat hij uiteindelijk toch even ging kijken en ontdekte dat ze koud aanvoelden en niet ademden.

Terwijl hij met 911 aan de telefoon was vroeg hij de moeder wat ze de kinderen had aangedaan. “Wat heb je gedaan?”. Na een korte stilte zegt hij tegen de telefoniste: “Ze heeft hen verdronken.” Toen agenten ter plaatse kwamen, vonden ze de kinderen op elkaar gestapeld in een babyschommel in de woonkamer van het paar.

De moeder lijkt niet bij. Ze zei dat ze helemaal geen moeder is en dat ze helemaal alleen woont. Daarna kwam ze weer met een andere verklaring. Ze zei toen dat de dode kinderen ineens in haar woonkamer lagen. Ze besloot een douche te nemen en daarna het alarmnummer te bellen. Op de vraag waarom ze eerst ging douchen beantwoordde ze: ‘Ik hou van douchen’

Vader Singleton vertelde de politie dat hij sinds 2018 een relatie had met Amanda. Hij zei wel dat ze en paar weken geleden in een crisis terecht zijn gekomen nadat ze dacht dat hij vreemdging.  De vader merkte echter niets vreemds die avond. Hij was net daarvoor uit huis vertrokken om zijn oma te bezoeken. Toen hij thuis kwam ontdekte hij zijn dode kinderen.

Hij vertelt dat zijn vrouw haar grip op de realiteit leek te verliezen. Ze was de weg kwijt geraakt. Het leek iets spiritueels. Ondanks alles zegt de vader dat hij haar vergeeft. ‘Ik vergeef haar,’ zegt hij. “Ik hou van haar. Want als ik nu met haat en woede moet rondlopen loopt het verkeerd af.

Bekijk de video om te luisteren naar het trieste verhaal van de vader.

Luister naar de video van de vader