Home Redactie

Video – Moeder en 2 dochters uit huis gezet door ex – 1 voor 12 Suriname

Ze loopt de hele dag op straat met haar dochters opzoek naar eten

Een trieste video:  Een moeder en haar tienerdochters uit Paramaribo Noord zijn uit huis gezet. Vanwege ruzie in de relationele sfeer zwerven ze nu op straat. Haar dochters zijn 7 en 14 jaar oud. 1 voor 12 trof het gezin van 3 aan op het balkon van een verlaten winkelpand. Daar is er tenminste schaduw.

Kijk en luister naar het trieste verhaal van de moeder. Geef het bericht door aan iedereen. Wellicht kan iemand deze mevrouw helpen. Ze heeft dringend hulp en advies nodig. Dit is namelijk geen gezonde leefomgeving voor de meisjes. Dit kan zo niet langer. 1 voor 12 doet veel voor de gemeenschap, maar ze kunnen het niet alleen. Hoe kunnen we deze moeder helpen?

Bekijk de video van 1 voor 12

moeder dochters

Het gezin is onlangs op straat gezet. Moeder en dochters lopen de hele dag rond op straat opzoek naar eten en een schaduwrijke plek. De moeder is van Cubaanse afkomst en werd door haar ex ernstig mishandeld. Ook de meisjes hadden het zwaar te voortduren in huis. 1 voor 12 is om hulp gevraagd. De stichting vraagt hierbij hulp aan de gemeenschap voor dit gezin.

Video

Bekijk de video en luister naar de oproep van de stichting.

Deel deze video met anderen. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Wilt u direct doneren?

SPSB rekening SRD 315.214.0101 – Euro  315.214.040 – Dollar 315.214.041
Finabank SRD 197.90.53
Via ING Nederland IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

Andere berichten:

Ik ben 17 en zwanger en mijn ouders hebben me op straat gezet – anoniem Paramaribo

Video – “Ik ben op straat gezet omdat mijn vader vindt dat mijn vrouw uitloopt” 1 voor 12 Suriname

Dakloze moeder en zoon uit Paramaribo moesten op straat slapen – video 1 voor 12 Suriname

Moeder, dochter en 7 kinderen in Suriname worden op straat gezet (1 voor 12 video)

Video – Moeder en oma uit Paramaribo vragen hulp, kleding en eten voor de kinderen

Help! Huis alleenstaande moeder uit Suriname volledig afgebrand – foto’s en video’s.

Moeder van 9 kinderen in nood na dood van baby – staat Suriname betaalt uitvaart

Man uit Paramaribo sluit moeder van zijn kind op in huis en mishandelt haar

Gescheiden vader pinaart in Suriname – video 1 voor 12

3 REACTIES

  1. zij moet terug naar Cuba tog 🤔
    zij is een drugsverslaafden en haar tinner dochter ook. dit heb ik van iemand vernomen die deze mensen kennen. natuurlijk is het inderdaad heel erg dat men zo moet leven. maar zij kan tg een werk gaan zoeken? er werken heelveel Cubanen hier in ons land.. maar deze vrouw is verslaafd aan drugs 🙈. ik hoop dat zij de hulp krgt on terug naar hun land te gaan hoor.

  2. Vreesselijk dit steeds achteruit sur . Armoede moord steekpartij stelen beroofd wakker worden hoge pietjes we waren blij dat sur op en top zou worden maar dat vraagt ik niet binnen een jaar op en top wat verandering mag zijn aub zo te zien erger dan 3 wereld land 😥😥😥😥😥

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.