Video en foto’s – 12-jarige Stephani Mangal uit Suriname overleden

Een leerlinge van de OS Rambaran Missre school in Suriname is overleden. Het meisje, de 12-jarige Stephani Mangal heeft een verdelgingsmiddel ingenomen. Volgens haar vader was ze doodongelukkig na omstandigheden en pesterijen op school.

Het meisje wordt vandaag in Paramaribo begraven. bekijk het bericht en de foto’s voor meer informatie. Kijk ook naar de trieste video van de emotionele vader hij vertelt wat er is gebeurd. Hoe kunnen we dit in de toekomst voorkomen?

Wij van FamilieNieuws wensen haar ouders, familieleden, vriendjes en vriendinnetjes heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

Video – De vader van de 12-jarige leerling van de OS Rambaran Missre school in Nickerie is naar de media gestapt om zijn trieste verhaal te vertellen. Zijn dochter had namelijk een verdelgingsmiddel gedronken ( inmiddels is ze komen te overlijden). Het meisje Stephani lag ten tijde van de video in het ziekenhuis. Haar vader was ten einde raad.

De verdrietige vader kon niet stoppen met huilen. Hij geeft aan dat zijn dochter problemen had op school. Ze heeft aangegeven dat de juf haar een klas terug zou zetten en dat ze gepest werd. Bekijk de zeer trieste video van Meneer Mones van Actionnieuws Suriname in gesprek met de vader van het meisje. We wensen hem en de overige familieleden veel kracht toe.

Bekijk de video van de uitvaart van de 12-jarige Stephani

8 thoughts on “Video en foto’s – 12-jarige Stephani Mangal uit Suriname overleden

 1. Ik leef mee met de vader /familie van Stephani. We zullen ook nooit weten wat zij geworden zou zijn. Een mooi talent is door toe doen van een domme uitspraak van een even domme vrouw niet meer in ons midden. Aan de vader en familie betuig ik mijn medeleven.
  Triest dat dit op een school gebeurd waar ik in 1968 les heb gegeven!
  Schoolhoofden Rambaran en Sultansingh heb ik meegemaakt.
  Het was een andere tijd. Leerkrachten die met liefde en verantwoordelijkheid kinderen les gaven zonder hen neer te halen maar in hun waarde lieten. Kinderen zijn in een fase van ontwikkeling en moeten begeleid worden.
  Thuis leven zij in hun eigen cultuur en spreken hun eigen taal. Op school leren zij hoe zij zich moeten ontwikkelen om waardige burgers in de maatschappij te worden. Fantastisch om te zien hoe kinderen de school verlaten en verder aan hun toekomst gaan werken. Van Stephani zullen het niet meer weten. Wat deze vrouw heeft gedaan, ze is het niet waard om een juf genoemd te worden, zegt iets over haar zelf. Zij is totaal ongeschikt! Ik vraag me af welke diploma’s zij op zak heeft om les te geven. Zij mag nooit meer dit vak uit oefenen! Maar ook het schoolhoofd moet diep door het stof. Hoe komt dat hij nooit een signaal heeft opgevangen? Heeft hij gekwalificeerde personeel op zijn school? Hij zou het personeel moeten laten screenen. Hiermee krijg je Stephani niet meer terug maar er mogen geen slachtoffers meer vallen. Een smet rust nu op deze school. Sterkte gewenst!

 2. Ik heb hetzelfde meegemaakt toen ik op de mulo school zat. Een leerkracht peste een grotendeels studenten alleen omdat het bij haar vak niet zo goed ging. En ik zeg dit weer, OM 1 VAK. Zij deed ook hetzelfde en een paar studenten werden gedemotiveerd, bij anderen hun prestaties bij andere vakken slecht omdat zij meer focus gaven aan het vak van dit docent.
  Op de VWO, moest ik om 0.1 punt een heel jaar opnieuw doen en waarom?. Omdat ik wegens omstandigheden niet kon meedoen aan gymen.
  Is echt erg. Nu zelfs op HBO niveau moeten studenten een heel jaar schoolgeld betalen omdat leerkrachten een tijd nemen om cijfers uit te geven. Wat noch erg is, is dat zij moeilijk te bereiken zijn. Zelfs door school. Toch worden zulke docenten weer gevraagd om les te geven. Waarvoor vullen wij een evaluatie formulier in voor hun als er niet wordt geluisterd?.

 3. De leerkrachten moeten onmiddellijk met ontslag.
  En op management niveau de directeur 5 jaren schorsen.

  Degenen die de verantwoordelijkheid dragen hbbn dat kind niet Kunnen beschernen. Vervolgens moet de vader een schadevergoeding krijgen van srd 1000.000. De snoods huis en perceel v al de leerkrachten die betrokken waren verkopen

 4. Een leraar of lerares hoort kinderen te onderwijzen en te begeleiden en niet af te wijzen met domme uitspraken . Begeleid ze in hun kunnen , ieder kind is anders.
  Maar niet met het neerhalen , want niemand is dom.
  Hopelijk wordt er iets hiermee gedaan om te voorkomen dat het meerdere kinderen schaadt en ouders.
  Stop dit en laat onderwijzers ook omscholen mbt communicatie overdracht naar anderen.

 5. Vreselijk dit. Ik vraag me steeds af waar de docenten en schoolhoofden hun functie krijgen. Ze zijn zelf ongeschoold met dit soort gedrag en dan kinderen de les willen voorlezen? Begeleiden ho maar. Heeft niemand dit kunnen zien aankomen en wat dit arm kind mee maakte dat het zo ver is gegaan? De tijd blijft stil staan daar met dit soort achterstand gedrag. Lerares moet van haar functie geschorst worden maar ze zal wel heel wat zijn met haar functie dat ze mag zeggen dat iemands kind dom is. Jammer dat haar ouders dit ook niet konden voor zien…

 6. Zijn geen mensen ze hebben geen gevoel voor een ander ze moeten niet vergeten dat zij ook kinderen hebben karma is een bitch vandaag is van dat meisje en der ouders maar ze weten niet wat hun te wachten staat laat onderwijs ze weghalen ja dit is echt teveel nu sterkte aan de familie r.i.p. lieveling😭

 7. Triest. De leerkrachten per direct uit hun functie zetten. Minister van Onderwijs zorgt u ervoor dat deze twee leerkrachten uit het ondrrwijs worden gezet. Ze zijn niet geschikt. Ze moeten kinderen onderwijzen en begeleiden en juist helpen. Wat doen zij…… kinderen beledigen ipv helpen. Had de politie de klacht van de vader ook maar serieus genomen, dan had meneer zijjn dochter nog. Aan die 2 leerkrachten. Hebben julie van KARMA gehoord? .
  Sterkte familie. R.I.P. engeltje.

Comments are closed.