Ter nagedachtenis aan mijn bijzondere man, en onze papa Henri Heinze uit Suriname

Heinze Paramaribo

Pa, jouw heengaan kwam voor ons als een verrassing; ondanks jij ons maanden van tevoren erop hebt voorbereid dat deze kerst anders zou zijn.

Een bijzonder bericht afkomstig van mevrouw de weduwe Irma Heinze – Renfurm, de kinderen en kleinkinderen van Henri Heinze uit Suriname. Hij is vrij plotseling overleden in het AZP. In leven was hij meer bekend als Opa, Oom Henri en Karis. Meneer Hen was bijna 40 jaar werkzaam bij de Stichting Volkshuisvesting Suriname.

[quads id=1]

De uitvaart zal DINSDAG plaatsvinden in Paramaribo. Bekijk het bericht voor meer informatie en om de condoleances en foto’s te bekijken. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen alle nabestaanden heel veel sterkte en kracht toe. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Overleden
Onze lieve opa en vader en man

Henri Aloysius Heinze

Want ik de HERE, uw GOD grijp uw rechterhand vast; die tot u zegt: Vrees niet, ik help u.
Jesaja 41:13

Death takes the body, God takes the soul.
Our mind holds the memories, our heart keeps the love’
Our Faith let us know we will meet again. Rest in Peace my beloved one.

Veel heb je ons gegeven. Veel heb je voor ons gedaan. Plotseling ben je uit ons midden gedreven. Je blijft altijd in onze harten leven. Met dankbare herinneringen en momenten aan wat hij voor ons heeft gedaan, geven wij kennis dat in de vroege ochtend van zondag 08 november 2020 in het Academisch Ziekenhuis, onze vrolijke lieve en zorgzame echtgenoot, vader, schoonvader en grootvader de heer Henri Aloysius Heinze is heengegaan. Hij bereikte de gezegende leeftijd van 84 jaar en is gepensioneerde geweest van de Stichting Volkshuisvesting Suriname, waar hij 39 jaren zijn diensten heeft verricht.

Henri jouw ziel ruste in vrede. Je bent nu veilig thuis bij de Heer en Heiland.

Namens:
Je diepbedroefde vrouw mevrouw de weduwe Irma Heinze – Renfurm

de kinderen: Auldry, Stephen, Sandra, Marianne en Marjorie.
Schoonzoon S. Wirjosemito, schoondochter S. Zeewijk en de kleinkinderen: Stephanie, Ro-ann, Sumala, Anouschka, Ricardo en Randy.

Henri bedankt voor alles en tot ziens bij de wederopstanding.

+++

Vurig verwachtte ik de Here; toen neigde Hij Zich tot mij en hoorde mijn hulpgeroep, Hij trok mij op uit de kuil van het verderf, uit het slijk van de modderpoel; Hij stelde mijn voeten op een rots, mijn schreden maakte Hij vast, Hij gaf mij een nieuw lied in de mond, een lofzang aan onze God. Mogen velen het zien en vrezen, en op de Here vertrouwen.
Psalm 40:2-4.

Sterven doe je niet ineens, maar af en toe een beetje.
En alle beetjes die je stierf, ’t is vreemd, maar die vergeet je.
Het is dikwijls zelf ontgaan, je zegt ik ben wat moe.
Maar op een keer dan ben je aan je laatste beetje toe.
Je was zo moe, je hebt je strijd gestreden.
Al je zorgen en verdriet behoren nu tot het verleden.
Rust nu maar in vrede lieve Pa,

Henri Aloysius Heinze

Tot het laats hebben wij nog voor je gezorgd, niet wetende dat het de laatste keer zou zijn. Je bent ons altijd dankbaar geweest voor onze goede zorg naar jou toe.

Pa, jouw heengaan kwam voor ons als een verrassing; ondanks jij ons maanden van tevoren erop hebt voorbereid dat deze kerst anders zou zijn. Als opdracht kregen wij mee om deze kerst anders te gedenken; niet wetende dat jij ons voorgoed zou verlaten. Maar wij moeten ons erin berusten om verder zonder jou in dit leven te gaan.

Namens je zorgzame dochters
Auldry Heinze
Sandra Heinze

May your Soul rest in peace and May The Heavenly Father Guide you. Until we meet again!

Gods weg is volmaakt; des Heren woord is zuiver. Hij is een schild voor allen die bij hem schuilen. Want wie is God behalve de Here, wie is een rots buiten onze God?
Psalm 18:31-32.

Met grootverdriet, lieftallige herinneringen en heel dankbaar voor alles wat hij voor mij heeft gedaan en betekend heeft is van mij heengegaan, De heer

Henri Aloysius Heinze

Geboren op 29 maart 1936 te Paramaribo en overleden op 08 november 2020 in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. In leven was hij meer bekend als Opa, Oom Henri, Karis en meneer Hen. En was tot aan zijn pensionering werkzaam bij de Stichting Volkshuisvesting Suriname, waar hij 39 jaren zijn krachten heeft gegeven.

Namens:
Zijn dochter Marjorie Heinze

Zie, GOD is mijn helper, de heer is het die mijn leven draagt. Psalm 54:6

Met diepleedwezen maak ik Ro-Ann Heinze bekend dat mijn opa Henri, Aloysius Heinze in de gezegende leeftijd van 84 jaar in de vroege ochtend van zondag 08 november 2020 vrij plotseling in het AZP is heengegaan.

Lieve opa Henri,

Er is zoveel dat ik zeggen moet, maar ik zal het kort doen. Ik ben je zeer dankbaar voor je liefde, ondersteuning en motivatie naar mij toe. Opa dankjewel voor het leuk maken van mijn jeugd jaren, voor je wijze woorden, dat je mij altijd ondersteunde zelfs als ik verkeerd was en mij achteraf toch verbeterde. Je heengaan is zeer pijnlijk maar ik weet dat je nu veilig bent bij je Lieve Hemelse Vader.
Zoals jij mij steeds motiveerde zal ik mijn best blijven doen en mij ook dienstbaar maken in de maatschappij.

Never stop shinning your light on me, rest well my sweet Angel.
Opa ik zal onze warme brasa’s en leerrijke gesprekken heel erg missen. Rest in peace my beloved grandfather.
Namens je Weny – Weny.

+++

Eén ding heb ik van de HERE gevraagd, dit zoek ik te verblijven in het huis des HEREN al de dagen van mijn leven, om de liefelijkheid des HEREN te aanschouwen en om te onderzoeken in zijn tempel.
Psalm 27:4

In life we loved you dearly. In death we still love you. In our heart you hold a very special place. No one else can ever fill your place. It breaks our heart to lose you. But you didn’t go alone, part of us went with you the day GOD took you home.

Met grote verslagenheid maken wij bekend dat vrij plotseling in de vroege ochtend van zondag 08 november 2020 in het Academisch Ziekenhuis onze levenslustige en gezellige vader, schoonvader en opa de heer Henri, Aloysius Heinze in de gezegende leeftijd van 84 jaar is heengegaan. Tot aan zijn pensionering was hij 39 jaren werkzaam bij de Stichting Volkshuisvesting Suriname.

Pa jouw ziel ruste in vrede. Je bent nu veilig thuis bij de Heer en Heiland.

Namens de diepbedroefde:
Marianne Wirjosemito-Heinze
Samiran Wirjosemito
Randy Wirjosemito en Cher

Pa, de gezellige momenten als een hechte familie zullen wij nu zonder jouw moeten doen. Bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan en betekend, tot ziens bij de wederopstanding.

+++

[quads id=1]

Als een vogel in de lucht is opgevlogen voor zijn laatste vlucht, kan het ook zo voor een mens vergaan als een eind komt aan zijn aards bestaan.

Met diepleed wezen maken Stephen Heinze, Sandra Zeewijk en de kinderen Sumala, Anouschka en Ricardo Heinze allen woonachtig in Nederland bekend dat vrij plotseling in de vroege ochtend van zondag 08 november 2020 in het Academisch Ziekenhuis van ons is heengegaan de heer Henri, Aloysius Heinze in de gezegende leeftijd van 84 jaar.

In leven was hij gepensioneerde van de Stichting Volkshuisvesting Suriname.

Lieve vader, schoon- en grootvader rust zacht u zult in onze gedachten blijven voortleven.

+++

Jezus zegt de hemel en de aarde zullen voorbijgaan, maar mijn woorden zullen geenszins voorbijgaan.
Lucas 21:33

Met verslagenheid heb ik kennis genomen van het heengaan van mijn onvergetelijke lieve zwager Henri Aloysius Heinze in de gezegende leeftijd van 84 jaar en was werkzaam bij de Stichting Volkshuisvesting Suriname. Je hebt mij steeds met raad en daad bijgestaan toen het nodig was en daar ben ik je zeer dankbaar voor.

Rust in vrede lieve Henri ik zal je heel erg missen.

Namens:
Je schoonzus Lien en zoon Clyde in Nederland.

+++

Het is over en uit,
het eind is aangekomen,
En opa’s dromen zijn uitgekomen.
Hij was dapper en sterk,
Vooral in zijn hart.
En hij heeft veel doorstaan,
Hij heeft doorgevochten,
Tot het eind, tot hij niet meer kon.

Opa is weg maar niet helemaal,
Er zijn twee plekken.
Waar hij nooit weg zal gaan,
Mijn hart en mijn hoofd,
Zullen altijd voor hem open staan.

Veel mensen houden van hem,
En ik ook, ook al is hij nu dood,
Ik zal altijd om hem geven,
Mijn hele leven,
En hem nooit meer vergeten.

Bedroefd maar oprecht dankbaar voor alles wat hij tijdens zijn leven voor mij heeft betekend, deel ik u mede dat in de vroege ochtend van zondag 08 november 2020 vrij plotseling in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) in Suriname van mij is heengegaan mijn lieve opa, De heer

Henri Aloysius Heinze

Geboren op 29 maart 1936 te Paramaribo. In leven was hij meer bekend als Opa, Oom Henri, Karis en meneer Hen. En was tot aan zijn pensionering werkzaam bij de Stichting Volkshuisvesting Suriname, waar hij 39 jaren zijn krachten heeft gegeven.

Namens zijn kleindochter:
Stephanie Heinze (zoals opa mij altijd riep: my number one)

Bekijk hieronder de gegevens van de uitvaart.
Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

De begrafenis vindt plaats op dinsdag 17 november 2020 om 17:00 uur op de Rooms Katholieke Begraafplaats aan de Schietbaanweg#35. Voorafgaand bestaat de gelegenheid tot afscheid nemen in de Aller Heilige Verlosser aan de Schietbaanweg om 15:00 uur – 15:45 uur, gevolgd met de rouwdienst van 15:45 uur – 16:30 uur.
Verzoeke geen bloemen en zakdoeken in de kist.

Gelieve op de dag van de uitvaart ook de geldende COVID-19 maatregelen in acht te nemen.
Mond- en neusbedekking is verplicht.

Verzoeken geen rouwbeklag aan huis.

Bekijk de overige gedeelde foto’s

[quads id=1]