Babynieuws uit Nederland! Rapper Frenna wordt vader!

frenna vader

Rapper Frenna deelt fantastisch baynieuws. Hij wordt namelijk vader. De rapper heeft zojuist een foto van zijn baby gepost. Nou, niet echt van zijn baby maar de foto van een echo. De geruchten waren er al, maar nu heeft de rapper het zelf ook toegegeven.

[quads id=1]

Yep, hij wordt vader. Bekijk het bericht voor meer informatie en check out de eerste ‘foto’ van zijn nageslacht. Gefeliciteerd. Helpen jullie mee met de felicitaties? P.s. Weten jullie al wie de gelukkige mama is?

Francis Junior Edusei ook bekend als Rapper Frenna wordt vader. Hij heeft zojuist het blijde nieuws gedeeld op social media.

[quads id=1]

Hoewel hij het liefst zijn privé leven privé houdt, kon hij dit mooie nieuws niet voor zichzelf houden. Hij is ontzettend dankbaar en dat is hem gegund!

Dit schreef hij op instagram:

[quads id=1]

Het leven zit vol onverwachte, maar bijzondere verassingen. Ben heel trots en blij dat ik papa ga worden. Ook al houd ik mijn privé leven het liefst zoveel mogelijk buiten de media, kon ik dit mooie nieuws niet voor me houden. Thankfull ❤️

[quads id=1]

View this post on Instagram

A post shared by 21 (@frenna)

Wie is Frenna? Dit is Frenna:

Checkout de gelukkige en prachtige mama: