6 nieuwe besmettingen in Suriname – Video hoe gaat het met ons?

Video – Mevrouw Marthelise Eersel vertelt ons hoe het gaat in Suriname

Er zijn vandaag 104 testen gedaan en daaruit zijn 6 nieuwe besmettingen gekomen. En we hebben op dit moment 31 BEVESTIGDE coronabesmettingen in ons land. Er zitten nog 859 personen in quarantaine! Bekijk de overige nieuwe cijfers en geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Video – Hoe gaat het met ons? Hoe doet Suriname het gedurende de Covid-19 pandemie? Luister naar mevrouw Eersel. Ze is trots op ons. Maar we blijven alert. “We blijven letten op de mensen die ons land binnen komen want ze zorgen voor problemen!” Geef het door aan een ieder. Lieve mensen het gaat nog steeds de goede kant op, maar laten we onszelf aan de regels houden. Er is namelijk nog steeds geen vaccin dus voorkomen is nog steeds beter dan genezen!

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Bekijk  onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe.

Video

[quads id=1]

Bekijk hier een video van Mmanten Taki van de STVS met mevrouw Marthelise Eersel. Zij vertelt ons hoe het gaat in ons land. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

[quads id=1]

Bron: Covid-19 Suriname officiële website

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland