28-jarige Rafaël Klei (Nino Specter van Latour) is overleden in Suriname – foto’s

Nino Specter

Hij was pas 28 jaar. In de bloei van zijn leven. 

Een supertriest bericht van overlijden. De 28-jarige brandweerman Rafaël Klei is er niet meer. Rafaël was bij zijn vrienden vooral bekend als Nino Specter van Latour. Vele mensen delen hun herinneringen aan hem op social media. Het nieuws slaat in als een bom. Wederom een jong leven verloren

[quads id=1]

Bekijk het bericht om de verschillende condoleances en foto’s te bekijken. Wij van FamilieNieuws wensen de families Klei en Loswijk heel veel kracht toe. Veel sterkte toegewenst aan de overige nabestaanden, zijn matties en de Stibula gemeenschap.

[quads id=1]

Rafaël Klei

Is overleden

Rafaël is afgelopen nacht om het leven gekomen bij een eenzijdig verkeersongeval aan de Ringweg. De 28-jarige Rafael Klei stond bekend als ‘Nino’. Hij was werkzaam bij het Korps Brandweer Suriname. Vanaf zijn geboorte woonachtig te Latour dichtbij ons buurthuis. Regelmatig was hij op ons basketbal veld . Een torie en z’n lach zullen wij niet meer horen en zien. Namens de gehele Stibula famiri onze condoleances aan de familie en vrienden van Nino.

~ Stibula ~

Bekijk een aantal gedeelde foto’s en condoleances

[quads id=1]

[quads id=1]

6 thoughts on “28-jarige Rafaël Klei (Nino Specter van Latour) is overleden in Suriname – foto’s

  1. Veel te jong
    Familie,vrienden,kennissen en collega’s en de stibula familie
    Heeeeel veel sterkte in deze donkere dagen
    May his soul Rest in Peace.
    Francoise

Comments are closed.