Video – Divali boodschap van de president van Suriname

divali boodschap

Laten we met zijn allen het licht aansteken!

Morgen, zaterdag 14 november 2020 vieren we Divali oftewel het Lichtjesfeest. De aanzet tot dit festival is reeds de afgelopen dagen gegeven. Te Groningen in het district Saramacca werd op woensdag een dia aangestoken door presidentsvrouw Mellisa Santokhi-Seenacherry.

[quads id=1]

President Chandrikapersad Santokhi stak donderdag op het Onafhankelijkheidsplein te Paramaribo de nationale dia aan.

Luister nu naar de belangrijke Divali boodschap van de president en geef het door aan een ieder. Bekijk ook de video’s van het aansteken van de Dia. Wij van FamilieNieuws wensen jullie fijne, rustige en bezinningsvolle dagen toe. Be safe.

[quads id=1]

Divali Suriname

Onderdeel van de Divali-activiteiten is een tweedaagse praalwagenoptocht, georganiseerd door de Stichting Sociaal Cultureel Religieus en Jongeren Welzijn Weg naar Zee. Deze optocht ging donderdagavond van start.

Video boodschap van de president:

[quads id=1]

Van de first Lady:

[quads id=1]
Video’s van de optocht: