Video bekendmaking – Geen pagara estafette dit jaar in Paramaribo – Owru Jari Suriname

vakantie Suriname

“Het is heel onverantwoordelijk om vanwege 1 leuke dag weer maanden achteruit te gaan vanwege de vele nieuwe besmettingen die erbij kunnen komen.”

IEDEREEN keek ernaar uit. Maar er komt dus GEEN pagara Estafette dit jaar in Paramaribo. Een triest bericht voor vele Surinamers en buitenlanders die er jaarlijks naar uitkijken. Maar het is gewoonweg niet mogelijk. Er komen teveel mensen bij elkaar op straat en dat kan desastreuze gevolgen hebben voor Suriname.

[quads id=1]

Video – Conrad Issa, directeur van Lucky store en 1 van de organisatoren van het event legt uit waarom het feest niet door kan gaan. Maar hij heeft wel wat andere opties in gedachten. Bekijk de video. Geef het door aan belanghebbenden. Ook aan de Nederlandse toeristen. Hopelijk kunnen ze volgend jaar weer massaal naar Suriname komen en owru jari samen met ons vieren. Het komt wel goed.

[quads id=1]

Pagara Estafette

De jaarlijkse pagara estafette die in de binnenstad van Paramaribo wordt gehouden gaat dit jaar NIET door. Dit vanwege de corona pandemie die wereldwijd landen in zijn greep houdt. Dat zegt Conrad Issa, directeur van Lucky Store. Minister Amar Ramadhin, minister van volksgezondheid benadrukte eerder al dat dit jaar het afsluitingsfeest wordt afgelast zodat er geen massa op de been komt.

Conrad Issa

[quads id=1]

Conrad Issa is 1 van de organisatoren van de jaarlijkse pagara estafette. Hij kan zich terugvinden in het besluit van de minister en de regering maar kijkt uit naar andere mogelijkheden. 1 van de opties is bijvoorbeeld in een stadion zonder publiek, maar wel met de media, een pagara estafette houden. Mensen kunnen dit dan live op televisie bekijken. Dat is een stuk veiliger.

Video’s

Bekijk de video en luister naar wat hij allemaal zegt:

[quads id=1]

Bekijk de video van ATV Suriname

Bekijk ook deze video: Gaan we dit jaar Owrujari vieren in Suriname? JeanLuc van Charante, de voorzitter van Surifesta gaat in op deze vraag.
[quads id=1]

Lees ook:

6 nieuwe besmettingen in Suriname – Video – owru jari in Suriname?

Videoverslagen festiviteiten binnenstad. Goed georganiseerde dag!

3 thoughts on “Video bekendmaking – Geen pagara estafette dit jaar in Paramaribo – Owru Jari Suriname

  1. Zeer goed besluit.
    Niet alleen vanwege besmetting maar ook rust in Paramaribo.
    Ook het feit dat er geen geld ,dat er al niet is, wordt verbrast voor het oorverdovend lawaai.

Comments are closed.