7 nieuwe besmettingen in Suriname – Maandag gaan de kinderen weer normaal naar school

Let op: Vanaf maandag zijn de school tijden weer normaal

Lieve mensen in Suriname, dit weekend vieren we Divali. Maar be safe, en houden jullie je aan de regels. Dat vragen we ook aan de 859 mensen in quarantaine. Samen kunnen we vechten tegen het coronavirus! geef het door aan iedereen.

[quads id=1]

Bekendmaking: De schooltijden zijn weer al vanouds. Bekijk het bericht voor meer informatie en bekijk de lijst met tijden voor de verschillende leerjaren en scholen! Geef het door aan een ieder. Een aantal ouders is het er niet mee eens. Sommige willen toch nog korte lesdagen. Ze vinden het te benauwd voor de kinderen in de klas. Hoe denk jij er erover?

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Bekijk  onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe.

onderwijs Suriname onderwijs Suriname

Schooltijden weer normaal

Vanaf maandag zullen de gebruikelijke schooltijden weer van kracht zijn. De scholen gaan dan niet meer vroeg uit, zoals eerder besloten was door het ministerie van Onderwijs, Wetenschappen en Cultuur. Door de hitte is het besluit genomen om de schooldeuren tot 15 november eerder te sluiten.
[quads id=1]
De leerjaren 1 en 2 (kleuters) sluiten om 12.00 uur. De schooltijden van de leerjaren 3 en 4 zijn van 8.00 tot 12.30 uur. De klassen 5 tot en met 8 moeten les volgen van 8.00 tot 13.00 uur. De VOJ-scholen beginnen om 7.30 uur en sluiten om 13.00 uur, terwijl de VOS-scholen les hebben van 7.00 tot 13.00 uur.

Brief Ministerie

[quads id=1]

Bekijk hier de brief van het ministerie en geef het door aan een ieder.

onderwijs Suriname

[quads id=1]

Bron: Covid-19 Suriname officiële website

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

One thought on “7 nieuwe besmettingen in Suriname – Maandag gaan de kinderen weer normaal naar school

Comments are closed.