Nu ook zoon Mandodj aangehouden – vermiste Surinaamse studente Sumanta Bansi in Nederland – video’s

studente Suriname Nederland

De moeder van Sumanta is ervan overtuigd dat vader en zoon meer weten over de verdwijning van haar dochter.

Er is een 3de verdachte opgepakt! De politie in Nederland zit niet stil. Steeds meer wordt duidelijk in de zaak van de vermiste studente uit Suriname. Vanmorgen is namelijk ook de zoon van vader “opa Dwarka’ aangehouden. De zoon, Mandodj, zou de getrouwde man zijn die Sumanta Bansi heeft bezwangerd

[quads id=1]

Dat heeft de moeder van de studente eerder bekend gemaakt aan de media. Op dit moment is er een drukte in het huis van de familie in Hoorn. De politie is het huis aan het doorzoeken. Ze zijn opzoek naar aanwijzingen. De vraag blijft nog steeds: Waar is Sumanta Bansi??? Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan een ieder. Wat denken jullie dat er met haar gebeurd is?

[quads id=1]

Opa Dwarka

Op dit moment wordt de woning van de familie, waar de in Nederland vermiste studente uit Suriname woonde, helemaal doorzocht door de politie. Er is veel politie aanwezig en ze hebben een 40-jarige bewoner opgepakt. Het zou gaan om de zoon van de eerder opgepakte 63-jarige ‘Opa Dwarka’.

[quads id=1]

Vader van het kind

Sumanta woonde, net als vader Dwarka in bij de zoon en zijn vrouw.

Zijn zoon Mandodj B is vermoedelijk de vader van het kind van Sumanta. Ze was namelijk zwanger op het moment van haar verdwijning. Ze was eerder zwanger van de getrouwde Mandodj maar heeft toen het kind, hetzij onder dwang, laten weghalen. Maar dat wilde ze nu niet meer. Volgens haar moeder was ze blij met haar zwangerschap. 

[quads id=1]

Derde aanhouding

Met de aanhouding van de 40-jarige zoon zijn nu 3 mensen opgepakt in de zaak. Eerder werd een familielid op Rijsdijk aangehouden. En de vader ‘Opa dwarka’. zit ook vast.

Moeder

De politie vermoedt dat Sumanta vermoord is en dat haar lichaam ergens gedumpt is. De moeder van de studente liet aan De Telegraaf weten dolblij te zijn met de ontwikkelingen. Ze was er al die tijd van overtuigd dat Manodj en zijn vader verantwoordelijk waren voor de verdwijning.

[quads id=1]

Hopelijk is de zaak snel opgelost en komt er gerechtigheid. Degene die verantwoordelijk is voor de verdwijning van dit meisje gaat ervoor moeten boeten. Dat zegt een buurtbewoner.

Bekijk hier de eerdere video’s

[quads id=1]

Eerdere berichten:

[quads id=1]

Twee mannen opgepakt in zaak vermiste Surinaamse studente in Nederland – video’s

Verdachte opgepakt in zaak vermiste Surinaamse studente in Nederland – video’s

Lees meer in de Telegraaf

5 thoughts on “Nu ook zoon Mandodj aangehouden – vermiste Surinaamse studente Sumanta Bansi in Nederland – video’s

  1. @ Diana, waarom heeft HIJ in godsnaam geen voorbehoedsmiddel gebruikt. HIJ heeft het zelf gezocht. Zo breekt een man zijn eigen opgebouwde leven. Hoezo leg je alles schuld bij haar. HIJ moest met zijn poten van haar afblijven. Tot 2 x bezwangerd!! Meneer heeft zijn eigen leven naar de klote geholpen en haar helaas het leven ontnomen.

  2. En wrm houd die getrouwde man zijn lul niet in zijn broek? Hij kan wel bang worden dat hij zijn gezin verliest, maar dan had hij niet vreemd moeten gaan. Ik praat haar gedrag zeker niet goed, zij had ook uit de buurt van getrouwde man moeten blijven.

  3. Ik lach om Diana haar reactie, hij had haar eerder zwager gemaakt toch ging hij weer verder. Dit was haar tweede zwangerschap. Niemand heeft het recht om iemand te doden. Ik leef mee met de ouders van Sumanta🙏🏽

  4. WAT IK nu zeg is mijn mening. Waarom heeft ze in Godsnaam geen voorbehoedsmiddel gebruikt ??? Ze heeft het zelf gezocht ..zo breek je een man zijn opgebouwde leven niet..ze worden.pissig als men het bij hun gezins leven brengt ..ze gaan je doden … Men moet iedereen opsluiten is echt echt jammer..R.I.P
    .
    .

Comments are closed.