Taxichauffeur krijgt hartaanval in de auto -politie Suriname

taxi Suriname

Een triest bericht van overlijden: Een 42-jarige taxichauffeur is overleden in zijn auto. Hij kreeg vermoedelijk een hartaanval. Zijn auto kwam tot stilstand doordat hij tegen geparkeerde auto’s aanreed. Dat heeft de politie zojuist bekend gemaakt in een update

[quads id=1]

Bekijk het officiële politiebericht om te weten wat er is gebeurd en bekijk de volledige identiteitsgegevens van de overleden chauffeur. Hij wordt overigens NIET gerekend tot een verkeersdode. We wensen zijn nabestaanden en collega’s veel kracht toe. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Politie Suriname schreef de volgende update:

42-jarige man rijdt stilstaand voertuig aan en overleed ter plaatse. De 42-jarige Mark Van der Berg die op maandag middag 09 november met zijn voertuig bij een verkeersongeval aan de Kankantriestraat betrokken is geweest, kreeg volgens constatering van de arts vermoedelijk een hartinfarct. Dit geschiedde kort voordat hij in botsing kwam met het stilstaand voertuig dat langs de weg stond geparkeerd.

[quads id=1]

Er is geen obductie gepleegd op zijn ontzielde lichaam. Het lijk mocht in opdracht van het Openbaar Ministerie worden afgestaan aan de nabestaanden. Mark wordt niet tot een verkeersdode gerekend

Eerder schreef de politie:

42-jarige man rijdt stilstaand voertuig aan en overleed ter plaatse De 42-jarige Mark Van der Berg die op maandagmiddag 9 november aan de Kankantriestraat ter hoogte van pandnummer no.29 tegen een stilstaand voertuig botste, overleed ter plaatse. De politie van het bureau Nieuwe Haven kreeg een melding van een aanrijding, waarbij een man vermoedelijk bewusteloos was geraakt na die botsing. Aldaar aangekomen hadden omstanders meneer Van der Berg reeds uit het voertuig gehaald en vervolgens op het wegdek naast zijn voertuig geplaatst. Het ambulance personeel dat werd ingeschakeld, verklaarde aan de politie dat de man het leven reeds had gelaten.

[quads id=1]

De man die vermoedelijk taxichauffeur was van beroep kwam aangereden vanuit de Van ‘t Hogerhuysstraat en sloeg af in de Kankantriestraat. Volgens omstanders reed de man ter hoogte van de Calcuttastraat zig-zag op de weg. Op een bepaald moment kwam de autobestuurder in botsing met het stilstaand voertuig dat aan de rechterzijde met front naar de Van’ t Hogerhuysstraat op het trottoir langs de weg stond geparkeerd. Om na te gaan wat de eigenlijke doodsoorzaak is van meneer Van der Berg, is zijn ontzielde lichaam in opdracht van het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in beslag genomen. Nadere berichten omtrent dit verkeersongeval volgen

[quads id=1]

taxi Suriname

3 thoughts on “Taxichauffeur krijgt hartaanval in de auto -politie Suriname

  1. ECHT TRIEST TRIEST..ZO JAMMER HÈ.. DOET MIJ DENKEN AAN MIJ MOEDER TIJDENS DE WAS..STERKTE AAN DE FAMILIES. R.I.P.
    .

Comments are closed.