Onze lieve zus Sonja Romeo – Blijd is plotseling overleden in Suriname

De hemel is een engel rijker geworden en wij zijn er een kwijt.

Met deze woorden maken de families Blijd, Gefferie, Macnack, Redmount en Doorson het trieste en plotselinge overlijden van hun zus Sonja Romeo – Blijd bekend.  De uitvaart zal plaatsvinden in Paramaribo

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen de familieleden en alle overige nabestaanden heel veel kracht en sterkte toe. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Ik ben ervan overtuigd dat dood noch leven, engelen noch machten noch krachten, heden noch toekomst, Hoogte noch diepte, of wat er ook maar in de schepping is, ons zal kunnen scheiden van de liefde van God, Die hij ons gegeven heeft in Christus Jezus, onze Heer.
Romeinen 8:38-39

Met diepe verslagenheid maken wij het plotselinge heengaan bekend van onze zus, schoonzus en tante

Sonja Romeo – Blijd

Ze is overleden op 10 november jl.
Ze was 65 jaar oud.

tekst overleden Suriname

De begrafenis zal plaatsvinden op maandag 16 november as te Rene’s Hof in Paramaribo. Voorafgaand hieraan zal er om 17.00 uur ter plaatse een rouwdienst worden gehouden. Wij verzoeken u indien u hierbij aanwezig wil zijn, de Covid-19 maatregelen in acht te houden (mondkapje verplicht!)

De hemel is een engel rijker geworden en wij zijn er een kwijt.

Rust zacht lieve Sonja.

Namens:
Marion en George Gefferie-Blijd
Vallerie,Shereen en Mauritz Gefferie- Macnack
Inis Gefferie en Ilrefa Redmount
Rachel en Tjark Doorson -Gefferie
Urdice, Cee-Jayh en Nathan Gefferie

Love the people God gave you, because He will need them back one day. 

[quads id=1]

tekst overleden Suriname

[quads id=1]