Mijn opa en boezemvriend Henri Heinze is overleden

opa Heinze

Ik heb heel veel van u kunnen leren, maar dat was helaas voor een korte tijd.

De diepbedroefde Rivaldo Canterburg maakt hierbij bekend dat zijn opa en boezemvriend Henri Aloysius Heinze uit Suriname is overleden. Hij is enorm verdrietig maar tegelijkertijd heel trots op zijn opa. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen Rivaldo heel veel sterkte. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

Dankzij de liefde bestaat geen; het is voorbij.
Je blijft aanwezig. In ieder die je bezielde.
Een opa om trots op te zijn.

Diepbedroefd maar toch dankbaar voor de leerrijke en gezellige momenten maak ik Rivaldo Canterburg bekend dat is heengegaan in de vroege ochtend van zondag 08 November 2020, mijn boezemvriend voor slechts een korte tijd,

Opa

Henri Aloysius Heinze

U zei altijd Rivaldo mijn Zooon! (Klinkend) Hoe was jouw werkdag? Wees voorzichtig in het verkeer jij weet wat je doet en de rest zijn gekken! Rivaldo wanneer gaan wij weer zitten praten en die héérlijke sap nuttigen?

Tja opa Henri, dit alles zal vooral in mijn gedachten blijven voortleven. U heeft mij erg verrast en geschokt met uw vertrek op deze aarde. Ik heb heel veel van u kunnen leren, maar dat was helaas voor een korte tijd.

Ik wens de familie Heinze heel veel sterkte toe.
Opa Henri, waka boeng mi lobi opa sribi switi na yu masra sey.

De begrafenis vindt plaats op dinsdag 17 november 2020 omstreeks 17.00 uur op de Rooms Katholieke begraafplaats aan de Schietbaanweg. 

[quads id=1]

opa Heinze

[quads id=1]